baropl5@gmail.com Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Witam, Mam Brytona model Rider 15 sparowanego z pulsometrem Kalenji z Decathlonu. Podczas treningu licznik wskazuję puls od czapy, bardzo niskie wartości które utrzymują się na danym pozimie przez długi okres czasu. Macie jakieś pomysły co to może być, wcześniej wszytsko działało bez zarzutu, pulsometru używałem przez cały obecny sezon, jest możliwe żeby bateria jest bliska rozładowaniu i pokazywane wartości są tego wynikiem? Pozdrawiam Bartek
Łukasz_P Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Albo bateria albo pulsometr padł. Niestety mam problem z dwoma egzemplarzami i zaczynam się do nich zrażać.
baropl5@gmail.com Opublikowano 10 Października 2020 Autor Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) Jakby co to powinni wymienić bez problemu nie :D? Edytowane 10 Października 2020 przez baropl5@gmail.com
Łukasz_P Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Czekam na rozpatrzenie reklamacji pierw jednego.
baropl5@gmail.com Opublikowano 12 Października 2020 Autor Opublikowano 12 Października 2020 Pulsometr był zepsuty, wymienili w deka od ręki, dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi