Rebeliant86 Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Szukam jakiejś dobrej lampki tylnej którą da się zamontować na tylnym trojkącie. W momencie gdy korzystam z torby pikepackingowej to lampka montowana ma sztycy jest zakryta. wiem, że zasadniczo każdą lampkę da się na ramę zamontować, ale tez większość ma skupioną wiązkę światła która przy montażu jak na sztycy będzie świecić pod katem 45st. zamiast prosto w tył, wiec będzie tracić na zasięgu. Jeśli macie jakieś sprawdzone lampki na tylny trojkat które można ustawić na wprost w tył to podzielcie się.
svoboda Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Mactronic WallE. Najlepsza jaką znam. Może być w pionie lub w poziomie, ma też regulację kąta pochylenia.
mareq Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Można lampkę przyczepić z tyłu torby. W Niemczech jest to niedopuszczalne ale nasze przepisy tego nie zabraniają.
Rebeliant86 Opublikowano 7 Października 2020 Autor Opublikowano 7 Października 2020 Dzięki za odpowiedzi, mactronica wallE mam, więc pokombinuję coś z jej montażem, tylko wydawało mi się, że nie uda mi się aż tak bardzo ścisnąć tego uchwytu aby złapała tylną rurkę. Wożenie lampki na torbie ma niestety ten sam problem który opisałem powyżej, lampka zazwyczaj wtedy zwisa w dół świecąc w podłogę, przez co drastycznie traci na zasięgu więc już nie patrząc na to czy można czy nie, to po prostu chcę jak najlepiej zadbać o swoje bezpieczeństwo.
Rekomendowane odpowiedzi