Skocz do zawartości

Lampka tylna montowana ma ramę.

Rebeliant86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiejś dobrej lampki tylnej którą da się zamontować na tylnym trojkącie. W momencie gdy korzystam z torby pikepackingowej to lampka montowana ma sztycy jest zakryta. 
wiem, że zasadniczo każdą lampkę da się na ramę zamontować, ale tez większość ma skupioną wiązkę światła która przy montażu jak na sztycy będzie świecić pod katem 45st. zamiast prosto w tył, wiec będzie tracić na zasięgu. 
Jeśli macie jakieś sprawdzone lampki na tylny trojkat które można ustawić na wprost w tył to podzielcie się. 

Opublikowano

Mactronic WallE. Najlepsza jaką znam. Może być w pionie lub w poziomie, ma też regulację kąta pochylenia.

Opublikowano

Można lampkę przyczepić z tyłu torby. W Niemczech jest to niedopuszczalne ale nasze przepisy tego nie zabraniają.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, mactronica wallE mam, więc pokombinuję coś z jej montażem, tylko wydawało mi się, że nie uda mi się aż tak bardzo ścisnąć tego uchwytu aby złapała tylną rurkę.

Wożenie lampki na torbie ma niestety ten sam problem który opisałem powyżej, lampka zazwyczaj wtedy zwisa w dół świecąc w podłogę, przez co drastycznie traci na zasięgu więc już nie patrząc na to czy można czy nie, to po prostu chcę jak najlepiej zadbać o swoje bezpieczeństwo.