Laos97 Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Cześć, aktualnie czekam na nowego Tacx Flux S Smart. Ma być za 7 tygodni. Do tej pory duzo czytałem jak i oglądałem o tych trenażerach. Praktycznie każdy skarży się na problemy z nim związane. Nawet od pierwszego kilometra coś jest nie tak. Myślę czy nie anulować zamówienia i wybrać inny trenażer. Budżet to jakieś ~3 tysiące złoty. Edytowane 5 Października 2020 przez Laos97
Gość Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 43 minuty temu, Laos97 napisał: Budżet to jakieś ~3 tysiące złoty.
korea83 Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 2 godziny temu, Laos97 napisał: Praktycznie każdy skarży się na problemy z nim związane. Obawiam się, że wszystko co jest na rynku to się psuje, nie ma reguły. Jedne mniej, inne więcej, ale niestety zawsze trzeba się liczyć z ryzykiem usterki. 2000 czy 5000/6000zł wszystko może się posypać z dnia na dzień. Mam Wahoo Kickr i też się rozsypał, a kosztował cały worek złotówek...Tutaj na szczęście do gry wszedł bardzo dobry suport od Wahoo i stosunkowo szybko dostałem nówkę sztukę (a co za tym idzie znowu 2 lata gwarancji). Patrząc z tej strony warto dołożyć nieco kasy i kupić Wahoo Kickr Core, trenażer bardzo dobry, a i w razie czego obsługa gwarancyjna na poziomie
Rekomendowane odpowiedzi