vvv Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Cześć, chcę zmienić swój mostek na krótszy w granicach 5-6cm, oraz z większym kątem. Najbardziej pasowałby mi ten: https://www.bikester.pl/xlc-comp-st-f01-freeride-mostek-o318-mm-25-czarny-14623.html Czy to jest dobry wybór czy polecacie coś innego? Czy do 100 zł można kupić dobry mostek, czy trzeba dołożyć (nie jest to problemem)? Generalnie chodzi mi tylko o wytrzymałość, waga nie ma znaczenia. Rowerem zdarza mi się poskakać w lesie, więc nie chciałbym mieć z mostkiem problemów. Z góry dzięki za pomoc
Accent_Szaj Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 5 godzin temu, vvv napisał: Generalnie chodzi mi tylko o wytrzymałość Przy krótkich mostkach, nawet różnica wagowa ,carbon/Alu jest niewielka. Myślę że przemyslałeś wybor,czyli bierz ten który ci się podoba. Jest OK
vvv Opublikowano 4 Października 2020 Autor Opublikowano 4 Października 2020 12 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Przy krótkich mostkach, nawet różnica wagowa ,carbon/Alu jest niewielka. Myślę że przemyslałeś wybor,czyli bierz ten który ci się podoba. Jest OK Podobać mi się nie musi, byle jakościowo był ok jeśli polecasz to fajnie, może ktoś jeszcze podzieli się jakąś opinią.
Accent_Szaj Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 1 minutę temu, vvv napisał: byle jakościowo był ok XLC robi dobre części. Przy tak krótkim mostku, nie będzie aż tak dużych sił aby cokolwiek mogło mu się stać
Rekomendowane odpowiedzi