gacusx Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Jak wiadomo nadchodzi jesień a z nią krótszy dzień. Potrzebuję kupić lampkę na tył(może być mocowana na sztycę) do około 100zł. Moje wymagania to ładowanie na usb i żebym był w miarę mocno widoczny jak będzie już szarówka
cepelia Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 Wieczorem to byle co będzie dobrze widać, większe wyzwanie to być widocznym w pełnym słońcu, mimo to giant ma fajne lampki podobne do bontragera city, dobrze wykonane i super świecą, sam się zastanawiałem nad zakupem.
Gość Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 Mactronic Red Line - jeżdżę z nią już kolejny sezon i jestem bardzo zadowolona. Włączam ją nawet gdy jadę za dnia i jest widoczna. Ładuje się przez usb i ma kilka trybów świecenia.
Accent_Szaj Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 W dniu 24.09.2020 o 17:46, gacusx napisał: do około 100zł Ja uzywam Knog blinder mini
Fenikspo Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Ja użytkuje prox minor i te 60 lumenów naprawdę dają radę. Włączam lampkę jak tylko wsiadam na rower, nieważne czy w dzień czy wieczorem, w nocy nie jeżdzę.
Rekomendowane odpowiedzi