revolta1 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Opublikowano 22 Grudnia 2020 3 minuty temu, Danuel napisał: Dlatego też mi się podoba CB F15, w którym masz skuwacz w futerale. No tam jest gdzie złapać. Niekiedy tak ciężko ruszyć pin że palcach nie ma szans utrzymać tak krótkie skrzydełko
Accent_Szaj Opublikowano 22 Grudnia 2020 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Godzinę temu, Danuel napisał: to futerał? Tak. Aluminiowy
Danuel Opublikowano 23 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2020 @Accent_Szaj No to faktycznie produkt premium.
Accent_Szaj Opublikowano 25 Grudnia 2020 Opublikowano 25 Grudnia 2020 W dniu 22.12.2020 o 18:23, revolta1 napisał: chyba że ktoś ma łapy jak imadla 😋😋😋 Haha, dobre Wystarczy użyć głowy Wkładasz to skrzydełko między płyty krawężnika w mieście, a w lesie, znajdujesz szczelinę w drzewie Ps. Można również wsadzić, to skrzydełko w ten futerał i w ten sposób przedłużasz ramie
revolta1 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) 45 minut temu, Accent_Szaj napisał: Haha, dobre Wystarczy użyć głowy Wkładasz to skrzydełko między płyty krawężnika w mieście, a w lesie, znajdujesz szczelinę w drzewie Ps. Można również wsadzić, to skrzydełko w ten futerał i w ten sposób przedłużasz ramie Po co? Jak można kupić toola gdzie nie trzeba kombinować. Już widzę jak pchasz skuwacz w szczelinę w drzewie albo między krawężniki he he Edytowane 25 Grudnia 2020 przez revolta1
Accent_Szaj Opublikowano 25 Grudnia 2020 Opublikowano 25 Grudnia 2020 27 minut temu, revolta1 napisał: Już widzę jak pchasz skuwacz w szczelinę w drzewie albo między krawężniki he he Zrobię Ci fotkę
revolta1 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Opublikowano 25 Grudnia 2020 3 minuty temu, Accent_Szaj napisał: Zrobię Ci fotkę Nie chodzi o sprzeczanie się że nie dasz rady czy dasz. Jaka to wygoda pchać toola w drzewo czy w krawężnik, kupowałem toola na wiosnę też miałem dylemat jaki kupić itd brałem takiego Cranka pod uwagę co ty masz, doczytałem opinie że ciężko utrzymać w ręku skrzydełko w suwaczu i trzeba często użyć kombinerek i rdza się na nim pojawia (jezdzac w różnych warunkach zmiany temperatur itd). I kupiłem Topeak Mini 20 Pro właśnie przez to że ma dłuższe skrzydełko które można utrzymać w ręku przy rozkuwaniu. Rozkuwalem koledze łańcuch i dałem radę bez problemu jestem zadowolony z swojego toola. Twoj ci pasuje też fajnie 😋😋😋😋
Accent_Szaj Opublikowano 25 Grudnia 2020 Opublikowano 25 Grudnia 2020 3 minuty temu, revolta1 napisał: Nie chodzi o sprzeczanie się że nie dasz rady czy dasz Widzisz, ja tez nie chcę się sprzeczać, ale sam jestem ciekaw . Jak wyjdzie, to poślę Ci foty
Rekomendowane odpowiedzi