FeneShu Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Hej, ktoś korzysta lub się wypowie jak to wpływa na formę? można tym zastąpić prawdziwy rower w nieciekawą pogodę?
Gość Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 A czy bieganiem na stacjonarnej bierzni w deszczowe dni można zastapić prawdziwe bieganie?
benmal Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 No więc ja mam taki spinningowy Kettlera i uważam ze super się nadaje do zachowania formy i treningu. Jednocześnie uważam, że nie ma sensu kupować tanich rowerków. Mój kosztował koło 2000 zł. Miał już 10 lat ale dobrze zachowany i służy wyśmienicie. Opór generowany elektromagnetycznie. W moim modelu jest już możliwość podpięcia do komputera i jazdy trasą na programie Rouvy lub Kettler World Tour. Odczucia z jazdy bardzo zbliżone do jazdy na prawdziwym rowerze. Oczywiście wiadomo nie na powietrzu. Tanie rowerki z marketów na pewno nie oddadzą takiej jakości i na pewno nie zastąpią jazdy na prawdziwym rowerze. Taki spinning owszem. Zachęcam jednak do rozważenia kupna trenażera. Mają coraz więcej możliwości i chyba dziś lepiej zastąpią jazdę na zewnątrz.
FeneShu Opublikowano 7 Września 2020 Autor Opublikowano 7 Września 2020 W dniu 6.09.2020 o 22:09, benmal napisał: No więc ja mam taki spinningowy Kettlera i uważam ze super się nadaje do zachowania formy i treningu. Jednocześnie uważam, że nie ma sensu kupować tanich rowerków. Mój kosztował koło 2000 zł. Miał już 10 lat ale dobrze zachowany i służy wyśmienicie. Opór generowany elektromagnetycznie. W moim modelu jest już możliwość podpięcia do komputera i jazdy trasą na programie Rouvy lub Kettler World Tour. Odczucia z jazdy bardzo zbliżone do jazdy na prawdziwym rowerze. Oczywiście wiadomo nie na powietrzu. Tanie rowerki z marketów na pewno nie oddadzą takiej jakości i na pewno nie zastąpią jazdy na prawdziwym rowerze. Taki spinning owszem. Zachęcam jednak do rozważenia kupna trenażera. Mają coraz więcej możliwości i chyba dziś lepiej zastąpią jazdę na zewnątrz. a na trenażer wpakuję fulla? bo wszystko co widzę to szosówki na trenażerach
m-peter Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 Z reklamówki Zwift’a jak wprowadzali trasy MTB
dfq Opublikowano 10 Września 2020 Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) W dniu 7.09.2020 o 22:41, FeneShu napisał: a na trenażer wpakuję fulla? bo wszystko co widzę to szosówki na trenażerach Wpakujesz. Ja wpakowałem 10 letniego górala 26" na direct drive Edytowane 10 Września 2020 przez dfq
benmal Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 Spokojnie na trenażera fulla wpakujesz.
Rekomendowane odpowiedzi