Skocz do zawartości

STRAVA - roczna PREMIUM za ok 75zł

leszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elegancko. Skorzystałem właśnie. 19go skończyła mi się Strava Premium za free na 3 miesiące i miałem kupić dopiero po zakupie Wahoo, ale skoro taka okazja to zakupione. Wszystko można zrobić z poziomu smartfona oczywiście, bo apka tunnelbear jest też w Google Play. Z użyciem kodu wyszło mnie to 74.23zł

PS. Na konto Strava, tak na wszelki wypadek wchodziłem przez przeglądarkę, zamiast na apce stravy. W ten sposób działa powyższy trik.

PS2. Jakby się dało, dałbym więcej niż jednego plusa, ale niestety nie da się.

Opublikowano
52 minuty temu, Cris92 napisał:

Elegancko. Skorzystałem właśnie. 19go skończyła mi się Strava Premium za free na 3 miesiące i miałem kupić dopiero po zakupie Wahoo, ale skoro taka okazja to zakupione. Wszystko można zrobić z poziomu smartfona oczywiście, bo apka tunnelbear jest też w Google Play. Z użyciem kodu wyszło mnie to 74.23zł emoji106.png

PS. Na konto Strava, tak na wszelki wypadek wchodziłem przez przeglądarkę, zamiast na apce stravy. W ten sposób działa powyższy trik.

PS2. Jakby się dało, dałbym więcej niż jednego plusa, ale niestety nie da się.

Ech ja zapomniałem o kodzie...

Super, że działa! 

Opublikowano

Również potwierdzam, działa, z kodem ściągnęło z karty 76,80 zł :)

Opublikowano

Wiem, że to Januszowanie, ale cóż...
Ponoć za rok przedłuża znów w walucie brazylijskiej.
No i rzekomo to samo działa na Netlix i YT premium.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Odgrzeje rocznego kotleta 😀

Właśnie skończyła mi się darmowa subskrypcja i nowa mogę odnowić dopiero za 6 miesięcy jeszcze tylko 1 raz. Trafiłem na ten temat robię wszystko jak w instrukcji z Peppera i nie działa. Chyba zablokowali już ta możliwość albo ja robię cos nie tak. Zainstalowałem TunnelBear włączyłem VPN. Niedźwiedź przekopał się do Brazylii nie zamknąłem aplikacji i przeszedłem na Strave i niezależnie czy włączam aplikacje czy z przeglądarki ciągle pokazuje w złotówkach. Robię to na telefonie z systemem Android. Podpowie ktoś co robię nie tak ?

Ps.

Już nie działa 

Edytowane przez Krzaq