muszyniak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich, bez zbędnego marudzenia przechodzę do konkretów. W temacie komputerów i oprogramowania nie czuję się zbyt mocny ( 🙂 może to związane jest z moim wiekiem 50 lat), dlatego zamieszczam moje pytanie a zarazem problem. Posiadam nawigację Mio Cyclo 200 od około 6 lat, jak również konto darmowe - standartowe na Stravie. Jak do tej pory wszystko działało super, po zrzuceniu każdego treningu z MIO automatycznie trening pokazywał się na Stravie. Jednak od jakiegoś czasu (około półtorej tygodnia temu), gdy zrzucam trening to dane nie przechodzą na stravę, muszę wprowadzać dane treningu ręcznie. Sprawdzałem w aplikacji Cyclo Agent, w jej ustawieniach jest włączona funkcja -wysyłam dane treningu na stravę, natomiast w Stavie w zakłądce moje aplikacje jest informacja że automatycznie Strava pobiera dane treningu z Mio. Dodaję tylko że również mam konto na endomondo gdzie mio również wysyła dane treningów które to informację pojawiają się w aplikacji endomondo automatycznie. Z góry dziękuję za porady. Ps. Mój problem zaczął się w momencie gdy w Stravie wprowadziłem dane nowego roweru dodając w zakładce My Gear nowy rower, a wycofując dane starego roweru który był w dziale My Bikes czyli moje buty 🙂 Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez muszyniak
Rekomendowane odpowiedzi