Skocz do zawartości

Pas Hrm

Tom Greg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Przestał mi działać pas HRM Dual garmin  , wymieniłem baterie i dalej cisza . jest wszystko dobrze sparowane .

czy ktoś może mi powiedziec czy jest to opcja do naprawy czy tez czeka mnie zakup nowego . 

Opublikowano

A dobrą masz baterię , bo u mnie dziad już przestaje pracować jak na baterii jest 3 V a to prawie połowa  pastylki. Zakładam ,że dobrze baterię wsadziłeś tj. polaryzacja  plus /minus. Sprawdź też zatrzaski czy nie przyśniedziały ,przeczyść patyczkami do uszu z alkoholem izopropylowym. Nie masz gwarancji na tego HRM-a ? Bo kupno nowego to jest trochu kasy.

Opublikowano

Pecio dzięki , spróbuje jeszcze z baterią niby kupiłem Energizer ale ma tylko 3 V . Zatrzaski przemyłem i to nic nie pomogło . Niestety sprzęt  jest juz po gwarancji . 

dzięki  pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Tom Greg napisał:

Witam 

Przestał mi działać pas HRM Dual garmin  , wymieniłem baterie i dalej cisza . jest wszystko dobrze sparowane .

czy ktoś może mi powiedziec czy jest to opcja do naprawy czy tez czeka mnie zakup nowego . 

Standard z Garminem. Jak jest na gwarancji, to pisz do nich maila (jest opcja dostępna na supporcie Garmina) i dostaniesz nową sztukę. 

Edit. 
Właśnie przeczytałem, że już po gwarancji. Więc na pewno idzie w kosz. 

Edytowane przez Łukasz_P
Opublikowano

Jak padł to nie musisz iść w Garmina. Bardzo dobre dualne HR robi IgpSport i kosztuje o wiele mniej.

Opublikowano
10 godzin temu, Łukasz_P napisał:

Standard z Garminem. Jak jest na gwarancji, to pisz do nich maila (jest opcja dostępna na supporcie Garmina) i dostaniesz nową sztukę. 

Edit. 
Właśnie przeczytałem, że już po gwarancji. Więc na pewno idzie w kosz. 

Dzięki.  

8 godzin temu, pecio napisał:

Jak padł to nie musisz iść w Garmina. Bardzo dobre dualne HR robi IgpSport i kosztuje o wiele mniej.

Dzięki