borutnikleszy Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Hej, przyszedł do mnie nowy wahoo elemnt bolt, który wydaje z siebie grzechoczący odgłos. Jakby jakaś luźna część była w środku. Odesłałem, ale serwis zapewnił mnie, że ten dźwięk pochodzi od sprężyny z bocznych przycisków licznika, ale tak trochę niedowierzam ;) Stąd pytanie, czy wasze bolty faktycznie wydają taki dźwięk? Załączam filmik: https://youtu.be/YqIEnsZF92Y Nie wiem jak jak to inaczej zweryfikować niż napisać na forum. Będę wdzięczny za waszą pomoc.
korea83 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jak miałem jeszcze bolta to on na pewno żadnego dźwięku nie wydawał, chociaż żeby być w pełni uczciwym to tak nim nie potrząsałem
nctrns Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Potrząsnąłem swoim (około półrocznym) i też grzechocze. Pierwszy raz to zauważyłem
borutnikleszy Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Potrząsnąłem swoim (około półrocznym) i też grzechocze. Pierwszy raz to zauważyłem Dzięki! Czyli wygląda, że faktycznie sie tak tłuką. Teraz wszyscy zaczną potrząsać boltami A kogoś nie stuka?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi