kolo300 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam Mam pytanie czy czujnik sigmy聽: Pr臋dko艣ci ant+/blt Kadencji ant+/blt Pulsu ant+/blt S膮 dobre?? Czy warte uwagi. I mo偶na te偶 podawa膰 inne czujniki ale nie magene. Pytam si臋 bo mam zamiar kupi膰 sobie "jaki艣" komputerek rowery i szukam ciekawych, i dobrych, "niezawodnych" czujnik贸w聽 Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez kolo300
Go艣膰 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Mam pulsometr (na klatk臋) sigmy i dzia艂a bez problem贸w ju偶 偶e 3 lata. Wys艂ane z mojego SM-G960F przy u偶yciu Tapatalka
mareq Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Z Sigmy mam czujnik kadencji a z Magene pulsometr i czujnik pr臋dko艣ci. Wszystkie od roku dzia艂aj膮 ca艂kowicie poprawnie. 1
sok_z_zuka Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 mam z zestawu z rox10 od lat i dzia艂aja dobrze 1
svoboda Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 ja kupi艂em razem z Sigm膮 ROX 11 i kadencj臋+pr臋dko艣膰, i t臋tno. Od 2 lat funkcjonuj膮 bez problemu. Jeszcze bateria si臋 nie roz艂adowa艂a w 偶adnym (prawie 6 kkm)
Go艣膰 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 ja kupi艂em razem z Sigm膮 ROX 11 i kadencj臋+pr臋dko艣膰, i t臋tno. Od 2 lat funkcjonuj膮 bez problemu. Jeszcze bateria si臋 nie roz艂adowa艂a w 偶adnym (prawie 6 kkm)Ja baterie w pulsometrze zmienia艂em po roku. Teraz p贸艂tora i dzia艂a. Mo偶e d艂ugo w sklepie le偶a艂o ;-)Wys艂ane z mojego SM-G960F przy u偶yciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋