eathan Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 Tak, właśnie udało mi się zmusić i leci synchro. Powoli, ale jednak mam już 3/4 wskaźnika.
Bartosh Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 Godzinę temu, eathan napisał: @Bartosh robiłeś coś szczególnego, aby poszła ta synchronizacja? Czy tak po prostu samo od siebie poszło? U mnie nadal VivoActive wisi U mnie tak samo jak u @Łukasz_P - odpaliłem connect i samo poszlo. 1
dfq Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) u mnie e830 zsynchronizował sie bez problemu, Fenix przesłał jakieś dane, synchro w połowie ps. Fenix tez sie juz zsynchronizował Edytowane 27 Lipca 2020 przez dfq 1
Gość Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 U mnie Fenix 6 i Edge 820 zsynchronizowały się bez problemu.
eathan Opublikowano 28 Lipca 2020 Opublikowano 28 Lipca 2020 Wygląda na to, że wszystko wraca do normy. Zarówno zegarem jak i EDGE synchronizuje się poprawnie. Wysyłka aktywności z EDGE na connecta poszła błyskawicznie a dalej bez opóźnień poszło na strave. Widać też, że zegarek synchronizuje się dużo szybciej niż na początku.
dfq Opublikowano 28 Lipca 2020 Opublikowano 28 Lipca 2020 U mnie aktualizacje z IQ Connect jeszcze nie idą
Rekomendowane odpowiedzi