Mromat Opublikowano 21 Lipca 2020 Opublikowano 21 Lipca 2020 Cześć. Jak w temacie. Jaki czujnik bt do iphona 7 tak aby działał z stravą?
PingNoMore Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 Np. Garmin, ale z tego co wiem to od jakiegoś czasu Strava nie wspiera zbierania informacji z czujników, ale mogę się mylić. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
nctrns Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 Nie mylisz się, do aplikacji Strava na telefonie nie podłączysz czujników.
Mromat Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Opublikowano 22 Lipca 2020 To w jaki sposób ta aplikacja zbiera informacje? Mam iphona i chciałbym aby pracował jako komputer rowerowy. Aby zbierał z czujników BT info o prędkości i kadencji. Do tego jakaś apka co archiwizuje przejazdy. Jakie połączenie polecacie?
Dziaku Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 W dniu 22.07.2020 o 10:32, Mromat napisał: To w jaki sposób ta aplikacja zbiera informacje? Mam iphona i chciałbym aby pracował jako komputer rowerowy. Aby zbierał z czujników BT info o prędkości i kadencji. Do tego jakaś apka co archiwizuje przejazdy. Jakie połączenie polecacie? Aplikacja Wahoo Fitness, mam korzystam, bez problemu działa z czujnikiem tętna z Decathlonu po BLE, wyświetla wszystko podczas jazdy, nie zżera baterii jakoś dramatycznie (iphone 11) ale często mam wyłączony ekran. Masz historie aktywności, do tego można prosto sparować ze Stravą, Komootem, RideWithGPS, Apple Health itp. i po treningu jednym kliknieciem wrzuca aktywność na w/w serwisy. Do tego mam etui i uchwyt Quad Lock Out-Front, drogie ale bardzo solidne, etui nie przeszkadza na co dzień, a na rowerze wygląda bardzo "pro"
pecio Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 11 godzin temu, takahashikagami napisał: Czy te czujniki wykrywają dzwonek, gdy ktoś dzwoni ??? ???????????????😲 Za to odpowiada komputerek ( licznik ) a nie czujniki .
Rekomendowane odpowiedzi