sznurka Opublikowano 17 Lipca 2020 Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) Podłączyłam czujnik do zegarka jako czujnik kadencji i wszystko jest ok. Na strava widzę w rozwinięciu parametrów że zapisało kadencję. Ale podczas jazdy w zegarku nie widziałam tego parametru. Da się widzieć kadencję na żywo? Czy do tego muszę mieć licznik? Czy da się równocześnie podłączyć czujnik do zegarka i licznika? Edytowane 17 Lipca 2020 przez sznurka
belzebub Opublikowano 17 Lipca 2020 Opublikowano 17 Lipca 2020 Musisz dodać dodać pole rytmow do układu funkcji które są wyświetlane podczas aktywności. W kazdym razie połączenie czujnika megane z vivoactive 3 u mnie działało i aktualna kadencja była wyświetlana na zegarku. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
sznurka Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Opublikowano 18 Lipca 2020 15 godzin temu, belzebub napisał: Musisz dodać dodać pole rytmow do układu funkcji które są wyświetlane podczas aktywności. Jesteś w stanie mi łopatologicznie wytłumaczyć jak to zrobić?
PingNoMore Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 Jeżeli czujnik kadencji jest połączony z zegarkiem to trzeba wejść w ustawienia aktywności, ekrany danych, wybierasz pole które chcesz edytować i wybierasz z listy pole rytmu. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi