grzegorzw Opublikowano 14 Lipca 2020 Opublikowano 14 Lipca 2020 Po zwrocie Wahoo zastanawiam się, czy Fenix 5 Saphire czy Edge 520. Z tego co czytałem do tej pory to różnica w wielkości ekranu. Używane cenowo nieco droższy Fenix 5. Jakie są Wasze doświadczenia. Czy Fenix 5 Saphire daje rade jako licznik rowerowy, szczególnie z pomiarem mocy. Nawigacja licznikowa zupełnie mi nie jest potrzebna.
tadzikpl Opublikowano 14 Lipca 2020 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zaczalem od FR735XT, ale to sie nie sprawdza. Mam wiec E520 i E820, to z nimi jezdze, i nie uzywam nawigacji. Dane ma byc widac szybkim rzutem oka, a nie szybkim machem reki.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
sok_z_zuka Opublikowano 14 Lipca 2020 Opublikowano 14 Lipca 2020 ja mam fenixa 3 HR i generalnie to średnio jest (no ale ja używam głownie jako navi). Trzeba albo odrywać reke albo krecic głową, żeby cokolwiek zobaczyć. Szukam właśnie taniego GPSu na rower.
grzegorzw Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Opublikowano 15 Lipca 2020 Oczywiscie zegarek na kierownicy z pasem hr.
nctrns Opublikowano 15 Lipca 2020 Opublikowano 15 Lipca 2020 Żebyś coś widział na tej kierownicy, to musisz ustawić maksymalnie 2 pola danych na zegarku. Czy to ma sens? Moim zdaniem nie. 1
grzegorzw Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Opublikowano 15 Lipca 2020 11 godzin temu, nctrns napisał: Żebyś coś widział na tej kierownicy, to musisz ustawić maksymalnie 2 pola danych na zegarku. Czy to ma sens? Moim zdaniem nie. W sumie to mi sie bardzo podobalo w wahoo elemnt, ze mozna bylo dwa, trzy najwazniejsze pola ustawic i na nich się skoncetrować. Ale sam nie wiem i bardziej się zastanawiam, czy funkcje treningowe, etc. są takie same.
Rekomendowane odpowiedzi