pawellabedz Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zamontowałem nową przerzutkę z tyłu zrzucam na najmniejszą koronkę reguluję jakoś kręci wrzucam na największą a przerzutka mi to zrzuca z powrotem w dół i jak sobie z tym poradzić żeby to wyregulować dodam że regulację przeciwnych zębatek robię bez linki więc już nie wiem co robię nie tak
Accent_Szaj Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 @pawellabedzCzemu nie patrzysz na tematy z zeszłego tygodnia,tylko od razu nowy temat? Kuknij sobie na te dwa wątki jak dalej będziesz miał problem to pytaj
pawellabedz Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Opublikowano 11 Lipca 2020 Po prostu jestem zmęczony robieniem tego roweru
Accent_Szaj Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 1 minutę temu, pawellabedz napisał: jestem zmęczony Filmiki szaja odprężają Zobacz sobie te dwa wątki.
pawellabedz Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Opublikowano 11 Lipca 2020 Na ten tydzień mam dość jestem tak atechniczną amebą że mam dość
pawellabedz Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Opublikowano 11 Lipca 2020 Bo mam dość 2 dni nad tym siedzę i daje mi to tyle że wywalić rower na śmietnik bo mam już nerwy całkowicie rozwalone naciągnę linkę przykręcę będę kręcił baryłką i z 9 nie idzie w górę dopiero na 6 podniesie się o jeden na 1 to łańcuch jest na 4 po prostu dramat z tym czymś
Rekomendowane odpowiedzi