Skocz do zawartości

Lampka przednia do 300 zł

siwy_69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu poszukuję lampki na przód do normalnej jazdy na rowerze po zmroku - trochę lasu, trochę drogi, trochę szutru, ogólnie tereny wiejskie. Zakładam lampkę na rower i jadę. Nie będę się bawić w rozkręcanie, zakładanie jakiś chłodzeń, spawanie, lutowanie itd itd. Od czytania internetów boli mnie głowa, za dużo informacji o zastosowanych ledach, rodzajów ledów, barw światła i innych niepotrzebnych dla mnie pierdół. Lampka ma świeci jak najmocniej i jak najdłużej. Nie ma znaczenia dla mnie sposób zasilania, może być zewnętrzny, może być wbudowany. Gdzieś natknąłem się na zmodyfikowane lampki Convoya od Bociana. Zestaw z dwoma akumulatorami i uchwytem wychodzi 280 zł. Niestety nie mogę doszukać się jakiś konkretnych, świeżych opinii o tych lampkach. Warto to kupić czy wybrać coś fabrycznego? Solarstorm, Prox, Gaciron?

Pozdrawiam

Opublikowano

Całkowicie zgadzam się z opinią kolegi - to świetna lampka. Jednak ma wadę, jak wszystkie tego typu lampki, bardzo oślepia jadących/idących z naprzeciwka. W terenach wiejskich nie powinno to być problemem ale już na drogach publicznych będzie. Tam bardziej odpowiednia jest lampka z odcięciem. W tym wątku możesz znaleźć dużo informacji na ten temat:

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W dot sport jest promocja na bontrager ion pro za 300. Święci tak że no klekajcie narody