Skocz do zawartości

Torba z izolacją

Eddek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chwała.

Czy ktoś może widział torbę podsiodłową, ale z izolacją termiczną? Jak się zrobiło ciepło to mnie wkurza, że batony, które zabieram ze sobą mają tendencję do zamieniania się breje w folii.

Opublikowano

Może je wrzucić do bidonu termicznego? Jest szczelny więc nawet można dorzucić trochę lodu albo może się uda znaleźć jakieś małe wkłady żelowe. W sumie sam muszę spróbować, bo jak się robi ciepło to przerzucam się na jakieś batony bez czekolady (a bardzo ją lubię) i żelki.

Opublikowano

No niby moge, ale to kolejny bidon, a 2 zwykle ze sobą zabieram, więc chętniej wymieniłbym podsiodłową na coś takiego niż doczepiał trzeci bidon do roweru.

Opublikowano

No to może trochę większa torba podsiodłowa, żeby zmieścił się jeszcze wkład chłodzący...

Opublikowano

Moja podsiodłówka jest dość spora, ale dalej jest czarna i zamknięta, więc jak słońce w nią grzeje, to w środku robi się piekarnik. Kiedyś miałem taka mała torbę izolowaną na 4 puszki 0.33l (jakaś promo z Warki czy coś) i jak się wrzuciło coś chłodnego, do działało to lepiej niż bidon chill z Camela, coś takiego tylko w formie podsiodłówki byłoby idealne na lato.

Opublikowano
44 minuty temu, Eddek napisał:

Moja podsiodłówka jest dość spora, ale dalej jest czarna i zamknięta, więc jak słońce w nią grzeje, to w środku robi się piekarnik. Kiedyś miałem taka mała torbę izolowaną na 4 puszki 0.33l (jakaś promo z Warki czy coś) i jak się wrzuciło coś chłodnego, do działało to lepiej niż bidon chill z Camela, coś takiego tylko w formie podsiodłówki byłoby idealne na lato.

Robisz prototyp, wysyłasz do Camelback'a za odpowiednią opłatą. Ja się piszę na taką torebetkę 😉 

Opublikowano

Batony trzymasz w lodówce. Przed jazdą zawijasz w folię bąbelkową albo w inny wynalazek.