lukas1234 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Witam wszystkich !!!!. Właśnie zakupiłem używany licznik Bryton Rider 410. Kiedy uruchomilem licznik po raz pierwszy moim oczom ukazał się widok taki jak na zdjęciu https://zapodaj.net/83235503264bb.jpg.html Licznik nie reaguje na nic, nie da się go zrestartować. Muszę czekać jak się rozładuje bateria. Gdy podłącze Brytona pod ładowarkę uruchomi się normalnie. Jak tylko odłącze go od źródła zasilania to znowu resetuje się i pokazuje to samo co na zdjęciu. Zsynchronizowalem go z telefonem przez bluetooth za pomocą aplikacji Bryton Active, bo myślałem, że prosi o synchronizację. Jako, że dopiero zakupiłem ten sprzęt jestem "zielony" w tych sprawach. Czy mógłby ktoś pomóc rozwiązać mi ten problem.
Eddek Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 A jak podłączysz kablem USB do kompa (bez włączonego UpdateToola) to wykrywa ci jako dysk? Jeżeli tak, to Windows krzyczy ci o naprawienie dysku? Ewentualnie możesz spróbować zrobić mu reset (przycisnąć i przytrzymać wszystkie boczne guziki na raz).
lukas1234 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2020 Podłączyłem ponownie Brytona kablem USB pod komputer tak jak zasugerowałeś. Tym razem innym, bo na wcześniejszym kablu nie wykrywało urządzenia. Pamięć urządzenia była pełna stąd ten komunikat, który ciągle się wyświetlał na ekranie. Sformatowałem dysk i zaktualizowałam oprogramowanie. Bryton uruchomił się do ekranu konfiguracyjnego z wyborem języka. Właśnie się ładuje do pełna i jutro wędruje na mojego Gianta. Super, bardzo Ci dziękuję za pomoc !!!. Temat można uznać za zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi