Marcin1910 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Witam wszystkich uzytkowników. To mój 1 post na forum i od razu zwracam sie z prośbą o pomoc. Otóz zakupiłem uzywany czujnik mocy Ronde Shimano 105 R7000 II generacja w lewej korbie. Po montazu, sparowaniu i kalibracji z licznikiem Polar V650 po jakis 30 sekundach pracy pojawia sie komunikat "lewy sensor mocy nie odpowiada" połączenie zostaje zerwane i urządzenia nie chca sie juz połączyć. Kończe trening zaczynam nowy. Znów pomiar działa przez jakies 30 s i sytuacja powtarza sie. Czyt ktos ma jakis pomysł co może byc przyczyną takiego stanu rzeczy?? Bede wdzięczny za każda wskazówkę.
tadzikpl Opublikowano 22 Czerwca 2020 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Aplikacja Xcadey na smartphone z Android. Łączysz się do korby, klikasz Bluetooth comp.. i wybierasz Polar V650. A przyczyną jest fakt, ze Polar kompatybilny jest sam z sobą.. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Marcin1910 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2020 W dniu 22.06.2020 o 22:34, tadzikpl napisał: Aplikacja Xcadey na smartphone z Android. Łączysz się do korby, klikasz Bluetooth comp.. i wybierasz Polar V650. A przyczyną jest fakt, ze Polar kompatybilny jest sam z sobą.. Dzięki za odzew. Wykonałem operacje tak jak napisałes jednak nie pomogło. Z sama aplikacja też zrywało połączenie po kilkunastu sekundach. Sparowałem z Garminem edge 520 plus....śmiga aż miło... Polar wędruje na OLX. Temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi