Skocz do zawartości

Lampki pozycyjne do szosy

szymar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już zakończone. Kupiłem Bontrager Ion 200R. Tania nie była - 225zł. Spełnia moje wymagania w 100%. Jestem widoczny, obecnie koło godz. 20 -20.30 widzę poświatę lampki na znakach drogowych i tablicach rejestracyjnych w odległości ok. 500-800m. Pomimo to lampka ma bardzo dobrze rozproszone, a może raczej ukierunkowane światło, które nie razi jadących z naprzeciwka. Polecam ją każdemu, choć obecnie jest ciężko dostępna.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, dołączę się do ematu, korzysta ktoś z was z lampek eyen peleton? Potrzebuję oświetlenia do lepszej widoczności popołudniami i na powroty w trakcie szarówki. Warto je kupić, czy wybrać coś innego?

Opublikowano
5 minut temu, PiotrKr napisał:

A jak z widocznością boczną tych lampek?

nie wiem czy o taką widoczność boczną Ci chodziło ale lampki mają z boku taki widoczny pasek przez który widać światło także jak spojrzy się z boku (w sensie lampki duoslim mactronic).

Wybacz formę zdjęcia ale szosa czeka, aż koła wrócą z serwisu z nową szprychą. 

20200811_071821.jpg
Opublikowano

Kupiłem na przód Knog plus. Wchodzi przed mostek w miarę na środku. Mała jest a świeci mocno. Dobry zakup. Polecam!
d85a238f160b7735d4e07a898fff5f75.jpg

3c813a7149fc1d438a132990f74ef7d2.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

szukam migających małych zgrabnych lampek pozycyjnych montowane na widelec (golenie), może ma ktoś ?

Opublikowano

Ja używam Mactronic White Line. W zestawie są 2 gumki i połączenie ich w jedną pozwoliło na montaż pod mostkiem na główce ramy.
Oczywiście można też na widelcu.

• Lubię to! 1