password Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 Już zakończone. Kupiłem Bontrager Ion 200R. Tania nie była - 225zł. Spełnia moje wymagania w 100%. Jestem widoczny, obecnie koło godz. 20 -20.30 widzę poświatę lampki na znakach drogowych i tablicach rejestracyjnych w odległości ok. 500-800m. Pomimo to lampka ma bardzo dobrze rozproszone, a może raczej ukierunkowane światło, które nie razi jadących z naprzeciwka. Polecam ją każdemu, choć obecnie jest ciężko dostępna.
Yebuaca Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Cześć, dołączę się do ematu, korzysta ktoś z was z lampek eyen peleton? Potrzebuję oświetlenia do lepszej widoczności popołudniami i na powroty w trakcie szarówki. Warto je kupić, czy wybrać coś innego?
PiotrKr Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 A jak z widocznością boczną tych lampek?
szymar Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2020 5 minut temu, PiotrKr napisał: A jak z widocznością boczną tych lampek? nie wiem czy o taką widoczność boczną Ci chodziło ale lampki mają z boku taki widoczny pasek przez który widać światło także jak spojrzy się z boku (w sensie lampki duoslim mactronic). Wybacz formę zdjęcia ale szosa czeka, aż koła wrócą z serwisu z nową szprychą.
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Kupiłem na przód Knog plus. Wchodzi przed mostek w miarę na środku. Mała jest a świeci mocno. Dobry zakup. Polecam!
darecki_ Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 szukam migających małych zgrabnych lampek pozycyjnych montowane na widelec (golenie), może ma ktoś ?
svoboda Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Ja używam Mactronic White Line. W zestawie są 2 gumki i połączenie ich w jedną pozwoliło na montaż pod mostkiem na główce ramy.Oczywiście można też na widelcu. 1
Rekomendowane odpowiedzi