modzel Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Cześć, zrobiłem to. Zamówiłem nowy sprzęt z Decathlonu i właśnie go dostałem. Wrażenia pozytywne. Urządzenie wykonane solidnie. Estetyka wg mnie na dobrym poziomie. Jestem po pierwszej jeździe. Pierwsze wnioski są takie, że w gęstych drzewach GPS się gubi. Im więcej nieba "Widzi" tym lepiej. Mimo to całość robi bardzo pozytywne wrażenie. W weekend trochę go jeszcze potestuję i w przyszłym tygodniu zrobię recenzję. Będą zainteresowani? Edytowane 19 Czerwca 2020 przez modzel
Grzembol701 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Z gęstym lasem, chyba każde urządzenie ma problem. Miałem Garmina 530 i też świrowało. Dlatego dokupiłem czujnik prędkości na piastę. 1
Genzo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 30 minut temu, modzel napisał: ... W weekend trochę go jeszcze potestuję i w przyszłym tygodniu zrobię recenzję. Będą zainteresowani? Jak najbardziej jestem ciekawy co takiego Decathlon zrobił. Z tego co czytałem to szkoda tylko, że licznik nie ma chociaż prowadzenia po śladzie. w zbliżonej cenie liczniki Lezyne już to posiadają. Aczkolwiek wyglądowo BC900 bije liczniki Lezyne. wygląda bardzo ładnie. Dodatkowo, mając rower Van Rysel pięknie się komponuje jako przedłużenie mostka.
Dziaku Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Nie mogę się doszukać, wysokościomierz barometryczny czy z GPS ?
modzel Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) 11 minut temu, Genzo napisał: Jak najbardziej jestem ciekawy co takiego Decathlon zrobił. Z tego co czytałem to szkoda tylko, że licznik nie ma chociaż prowadzenia po śladzie. w zbliżonej cenie liczniki Lezyne już to posiadają. Aczkolwiek wyglądowo BC900 bije liczniki Lezyne. wygląda bardzo ładnie. Dodatkowo, mając rower Van Rysel pięknie się komponuje jako przedłużenie mostka. To prawda, nie ma prowadzenia po śladzie ale ja tego nie potrzebuję dlatego nie jest to dla mnie problem. 3 minuty temu, Dziaku napisał: Nie mogę się doszukać, wysokościomierz barometryczny czy z GPS ? Nie mam pojęcia. Edytowane 19 Czerwca 2020 przez modzel
Medzamir Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jest jakieś mocowanie na mostek? Też chętnie przeczytam reckę.
tadzikpl Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Podlacza sie automatycznie do Strava i Garmin Connect? Bo w tej cenie i z gwarancja Deca, to jest to fajna opcja.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
mareq Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 51 minut temu, Medzamir napisał: Jest jakieś mocowanie na mostek? Też chętnie przeczytam reckę. Po zdjęciach widać, że mocowanie do mostka powinno być ale ja nie znalazłem żeby było dostępne nawet za granicą ale to pewnie kwestia czasu. Wygląda jakby do tribanów też pasowało.
Genzo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) 15 minut temu, mareq napisał: Po zdjęciach widać, że mocowanie do mostka powinno być ale ja nie znalazłem żeby było dostępne nawet za granicą ale to pewnie kwestia czasu. Wygląda jakby do tribanów też pasowało. Ze strony Decathlon: Licznik BC900 jest kompatybilny z "Dashboard System", w który wyposażone są niektóre rowery marki Triban i Van Rysel. Dzięki tej technologii możesz zainstalować licznik bezpośrednio na kierownicy, aby zapewnić doskonałą integrację z rowerem! (dostępna od września 2020). Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Genzo
nctrns Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 A koledze nie chodziło przypadkiem o takie zwykłe mocowanie do mostka?
Medzamir Opublikowano 20 Czerwca 2020 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Dokładnie tak. Na mostek a nie do mostka. Po prostu jakoś w góralu liczniki na wysięgnikach mi się nie widzą.
modzel Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2020 W dniu 20.06.2020 o 12:45, Medzamir napisał: Dokładnie tak. Na mostek a nie do mostka. Po prostu jakoś w góralu liczniki na wysięgnikach mi się nie widzą. @Medzamir- na mostek nie ma. W zestawie jest ramię do mocowania przed kierownicą.
Rekomendowane odpowiedzi