Wheelerfan Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Dzień Dobry wszystkim! Od kilku lat jestem szczęśliwym użytkownikiem SIGMY BC1609STS Z licznikiem miałem licencję do SIGMA DATA CENTER, zainstalowana była wersja chyba 3.0 Obecnie zmieniłem komputer i chciałem przenieść dane na nowy sprzęt. Moje pytanie czy i jak można odzyskać nr licencyjny? Może szybciej i łatwiej kupić nowy tani model licznika SIGMY z nową licencją? Czy one mają nr licencji? I ostatnie pytanie. Jak hurtem przenieść dane z poprzedniego komputera? Jest jakiś konkretny katalog przechowujący dane z jazd? W programie widziałem eksport ale dotyczył pojedynczego zapisu. A może coś przeoczyłem. Proszę o wyrozumiałość jestem nowy na forum. Nadmienię, że wujek Google nie dał nawet zbliżonej odpowiedzi, a w jednym z wyników było niniejsze forum, choć temat do którego mnie przeniosło był bardzo odległy od moich pytań. Pozdrawiam Leszek
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Sigma Data Center jest obecnie darmowy. Spróbuj zainstalować, powinno działać.
Wheelerfan Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2020 Ok Rozumiem, że w wyższych wersjach Spróbuję zainstalować, ale jak przenieść dane? Jest jakiś folder, który można byłoby przekopiować w całości i przenieść na nowy komputer?
Chrismel Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Nie miałem tego urządzenia w ręku ale na stronie Sigmy znalazłem coś takiego: https://help.sigmasport.com/en/ Na samym dole są objaśnienia ikonek a wśród nich jest "export data". Być może o to chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi