Skocz do zawartości

licznik z trasami i strava

PiotrRockrider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

zwiększyłem budżet około 800 zł ale nie wiem i tak w co celować, tak dużo skrajnie różnych opinii w sąsiednim temacie.

Potrzebowałbym, żeby licznik dobrze pokazywał i zapisywał przebyte trasy mtb. Żebym mógł wygrywać trasy zawodów. Potrzebny też pulsometr i licznik kadencji z łącznością przez ant+. 

Jakie czujniki ant+ do tego polecacie no i jakiego producenta licznik?

Opublikowano
45 minut temu, PiotrRockrider napisał:

....... Żebym mógł wygrywać trasy zawodów...

Jakby liczniki miały taką cudowną moc - montujesz licznik i na drugi dzień stajesz na pudle w generalce.

Do wyboru masz Garminy starą 820 już kupisz w tym budżecie,  masz Brytony , Wahoo jest w czym wybierać. Tylko nie wiem czy po zamontowaniu  wygrasz zawody ???

Opublikowano (edytowane)

@pecio a może chodziło o "wgrywanie" tras i wkradła się literówka? Trzeba od razu takim sarkazmem jechać? ;) 

Edytowane przez nctrns
Opublikowano

no rejczel, że o wgrywanie tras chodziło. ale o wygrywanie też przecież. 

Opublikowano
8 godzin temu, pecio napisał:

Jakby liczniki miały taką cudowną moc - montujesz licznik i na drugi dzień stajesz na pudle w generalce.

Do wyboru masz Garminy starą 820 już kupisz w tym budżecie,  masz Brytony , Wahoo jest w czym wybierać. Tylko nie wiem czy po zamontowaniu  wygrasz zawody ???

a jest jakaś większa różnica która markę wybiorę? bo to ,że jest garmin i bryton, to właśnie wiedziałem ale nie wiem, czym się sugerować przy wyborze między poszczególnymi markami.

Opublikowano

Ja po długim szukaniu licznika zdecyduje sie na garmin edge 130 . Pod MTB myślę że wystarczający i cena tez ok.

Opublikowano
8 minut temu, Mar24 napisał:

Ja po długim szukaniu licznika zdecyduje sie na garmin edge 130 . Pod MTB myślę że wystarczający i cena tez ok.

kadencja, nawigacje po wgranych mapach, tętno, moc ma ?

Opublikowano
4 minuty temu, PiotrRockrider napisał:

kadencja, nawigacje po wgranych mapach, tętno, moc ma ?

tak

Opublikowano

W Edge 130 masz namiastkę nawigacji (taka pseudo nawigacja) w porównaniu do Garminów z serii 500 nie wspominając o full nawigacji mapowej w serii 800 i 1000.

Opublikowano

Zalezy kto czego potrzebuje :) równie dobrze moze umieścić tableta na kierownicy z duza nawigacją.