PiotrRockrider Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Cześć, zwiększyłem budżet około 800 zł ale nie wiem i tak w co celować, tak dużo skrajnie różnych opinii w sąsiednim temacie. Potrzebowałbym, żeby licznik dobrze pokazywał i zapisywał przebyte trasy mtb. Żebym mógł wygrywać trasy zawodów. Potrzebny też pulsometr i licznik kadencji z łącznością przez ant+. Jakie czujniki ant+ do tego polecacie no i jakiego producenta licznik?
pecio Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 45 minut temu, PiotrRockrider napisał: ....... Żebym mógł wygrywać trasy zawodów... Jakby liczniki miały taką cudowną moc - montujesz licznik i na drugi dzień stajesz na pudle w generalce. Do wyboru masz Garminy starą 820 już kupisz w tym budżecie, masz Brytony , Wahoo jest w czym wybierać. Tylko nie wiem czy po zamontowaniu wygrasz zawody ???
nctrns Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) @pecio a może chodziło o "wgrywanie" tras i wkradła się literówka? Trzeba od razu takim sarkazmem jechać? Edytowane 3 Czerwca 2020 przez nctrns
PiotrRockrider Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 no rejczel, że o wgrywanie tras chodziło. ale o wygrywanie też przecież.
PiotrRockrider Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 8 godzin temu, pecio napisał: Jakby liczniki miały taką cudowną moc - montujesz licznik i na drugi dzień stajesz na pudle w generalce. Do wyboru masz Garminy starą 820 już kupisz w tym budżecie, masz Brytony , Wahoo jest w czym wybierać. Tylko nie wiem czy po zamontowaniu wygrasz zawody ??? a jest jakaś większa różnica która markę wybiorę? bo to ,że jest garmin i bryton, to właśnie wiedziałem ale nie wiem, czym się sugerować przy wyborze między poszczególnymi markami.
Mar24 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ja po długim szukaniu licznika zdecyduje sie na garmin edge 130 . Pod MTB myślę że wystarczający i cena tez ok.
PiotrRockrider Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 8 minut temu, Mar24 napisał: Ja po długim szukaniu licznika zdecyduje sie na garmin edge 130 . Pod MTB myślę że wystarczający i cena tez ok. kadencja, nawigacje po wgranych mapach, tętno, moc ma ?
Mar24 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 4 minuty temu, PiotrRockrider napisał: kadencja, nawigacje po wgranych mapach, tętno, moc ma ? tak
pecio Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 W Edge 130 masz namiastkę nawigacji (taka pseudo nawigacja) w porównaniu do Garminów z serii 500 nie wspominając o full nawigacji mapowej w serii 800 i 1000.
Mar24 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zalezy kto czego potrzebuje równie dobrze moze umieścić tableta na kierownicy z duza nawigacją.
Rekomendowane odpowiedzi