Skocz do zawartości

Licznik na prezent do 350zł

wiatrak2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Poszukuję licznika na prezent do 350 zł. Ma to być podarunek dla taty, który regularnie jeździ na rekreacyjne przejażdżki. Pulsometr absolutnie niepotrzebny :) jestem biegaczem, stąd na licznikach nie znam się zbyt dobrze, ale fajnie, gdyby licznik miał moduł GPS, aby po jeździe można było zgrać zapis na jakąś platformę, może wkręcę go w Stravę :) Przeglądając oferty i opinie zaciekawił mnie Meilan M2, gdyż posiada wszystkie funkcje, jakie mógłbym chcieć, do tego w limicie cenowym mogę kupić go z czujnikiem prędkości/kadencji, co również jest plusem - pomiar tempa przy pomocy GPS mnie nie przekonuje. Jedyny martwiący mnie fakt odnośnie tego urządzenia, to jego chińskie pochodzenie, co może ciągnąć za sobą problemy z jakością. Jakie są Wasze opinie na ten temat? A może jest jakaś fajniejsza alternatywa? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Opublikowano

Czy jest on w czymkolwiek lepszy od wspomnianego Meilana? Widzę, że dobrą opinią cieszy się też Bryton 15 - może on jest lepszą alternatywą?

Opublikowano

Ja właśnie kupilem dla teścia sigma pure gps. Też szukałem cos w podobnej cenie.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Prawdopodobnie zdecyduję się na Meilan M2, jednak moją uwagę przykuł właśnie iGPSport iGS50E. Jest nieco droższy, ale widzę, że posiada kilka dodatkowych opcji, nie są to wielkie różnice, ale taka rzecz, jak możliwość zgrywania treningów na telefon przez Bluetooth robi robotę. Czy ktoś ma porównanie między tymi dwoma modelami? Wiadomo, że najważniejsza jest kwestia radzenia sobie podczas jazdy