Skocz do zawartości

BC900 VAN RYSEL

Doktor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Co myślicie o tym "komputerku"? 

https://www.decathlon.pl/licznik-gps-bc900-id_8487158.html

Chyba jakaś nowa konstrukcja bo żadnych właściwie informacji o nim nie znajduję. Jest zapis trasy, jest ANT+, jest eksport do Stravy. 

Czy znajdzie się coś lepszego w tej cenie?

Pozdrawiam.

Edytowane przez Doktor
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie stoję przed wyborem takiego urządzenia. Ktoś na facebooku pokazał mi BC900. Na tą chwilę to chyba mój faworyt. Co prawda założyłem sobie nieco większy budżet, ale jak można taniej, to po co drożej :) Samo urządzenie prezentuje się ciekawie. Jak znajdę go w jednym z Decathlonów w mojej okolicy to pomacam, poklikam i dam znać jak się prezentuje.

Opublikowano

A co zrobisz jak będziesz potrzebował chociaż najprymitywniejszej nawigacji? Choćby ślad lub wskazówki...

Nie powiem, fajnie się prezentuje szczególnie montowany za pomocą tego dashboard ale nie widzę, żeby dało się to mocowanie kupić :) . Do tego to nowość i ciekawe ile bugów wyjdzie na początku. Ja bym raczej proponował coś sprawdzonego.

Opublikowano
7 godzin temu, mareq napisał:

A co zrobisz jak będziesz potrzebował chociaż najprymitywniejszej nawigacji? Choćby ślad lub wskazówki..

Nie potrzebuję. I dlatego biorę ten sprzęt pod uwagę.

Brak nawigacji mnie nie zniechęca. Bardziej właśnie to, że to nowość i ciężko cokolwiek o nim przeczytać póki co. Ale jak to mówią, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana ;)