kalafiorowa123 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Dzień dobry wszystkim Po wielu nieudanych próbach poszukiwania aplikacji na telefon, która wreszcie spełni moje spore wymagania w końcu wylądowałem na tym forum. Nie przedłużając, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie o aplikacji na Androida, która oprócz wszystkich podstawowych funkcji które posiadają Endomondo czy Strava posiada taką oto funkcję: 1. Wyznaczenie sobie trasy tak jak ma to miejsce w Mapach od Googla, a następnie co dla mnie najważniejsze: 2. Możliwość śledzenia aktualnej wysokości oraz zmiany ukształtowania terenu np w odległości 500m albo 3km przed nami Myślę, że sprawa jest jasna. Po prostu chciałbym na swoim smartfonie widzieć, że powiedzmy za 500 metrów czeka mnie spore wzniesienie, z kolei za np 2 km będę mógł zasuwać 60km/h. Może dla starych wyjadaczy mój problem jest banalny i wyślą mnie do innego tematu, ale na prawdę trochę się naszukałem i nie znajduję satysfakcjonującej mnie apki. W sumie może to być oddzielna aplikacja, która posiada tylko tę jedną funkcję, też będę z tego zadowolony. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wyrozumiałość i wszelkie odpowiedzi. Zrobiłem też prowizoryczną grafikę przedstawiającą jak sobie to mniej więcej wyobrażam: Edytowane 12 Maja 2020 przez kalafiorowa123
Pracislaw Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Locus map pro (łatwiejszy w konfiguracji) lub ipbike.
kalafiorowa123 Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Opublikowano 13 Maja 2020 Dziękuję, za odpowiedź, nie słyszałem o Locus map pro, a wygląda bardzo zachęcająco, o to mi chodziło
Rekomendowane odpowiedzi