Daniel196 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Dzień dobry, mam dość duży dylemat, a mianowicie posiadał rower focus jam 8.9 ze hudrauliczna sztyca. Teraz pytanie czy jest to bezlieczne dla sztycy jeśli zamontuje na jej obudowie hak do wózka dla dziecka? Może podam więcej i fo a mianowicie sztyca to Kindshock E30i, 31,6mm a wózek dla dziecka to Weehoo iGo turbo. Bardzo bardzo dziękuję za wszelkie podpowiedzi, bo jest to moja pierwsza taka sztyca i pierwszy droższy rower o który chciałbym zadbać. Miłego dnia 😊
Gość Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Na jej obudowie? To w sensie jakim? Na części pod nakrętką sztycy? Najlepiej zrób zdjęcie i wyślij
Daniel196 Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) O tą obudowę mi chodzi, tutaj bym chciał zamontować tą obejmę do wózka. Niebieska rama to mój rower. Może dodam że dziecko jest małe waży ok 11 kg, wózek też nie jest ciężki. Edytowane 13 Maja 2020 przez Daniel196
Gość Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Osobiście uważam że nic się jej nie stanie i nie zaszkodzi jej toTylko obejmy nie skręć mocno bo może się okazać że nie będzie się wysuwać kiedyś taki przypadek widzałem
KrzysiekMTB Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Godzinę temu, piter614 napisał: Tylko obejmy nie skręć mocno bo może się okazać że nie będzie się wysuwać kiedyś taki przypadek widzałem Dokładnie, wszystkie moje myk myki, przystają się wysuwać jeśli są za mocno ściśnięte w ramie. To samo może być tutaj, zwłaszcza jak będzie efekt dźwigni z fotelikiem i dzieckiem. Pozdrawiam Krzysiek
Daniel196 Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Opublikowano 13 Maja 2020 Ten uchwyt na wózek jest to tuleja bez żadnych śrób, wrócę dziś z pracy i postaram się zamontować😊💪Dziękuję. P.S mamy tutaj na forum jakieś tematy na temat spotkań i wspólnych wypadów? Interesuje mnie bawaria czy ktoś coś takiego organizuje.
nctrns Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 @Daniel196https://forum.szajbajk.pl/topic/118-szajbajk-z-niemiec/
Rekomendowane odpowiedzi