puchalp Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Cześć Od niedawna posiadam licznik jak w temacie. Mam problem z ustawieniami a w instrukcji nie mogę znaleźć. Chodzi o ustawienia treningu interwałowego, a konkretnie o wyświetlani danych podczas treningu. Po ustawieniu czasów interwałów i odpoczynku w menu rozpoczynam trening i teraz na ekranie wyświetlane są czasy do końca poszczególnych części treningu. Jak wyjść do ekranu z danymi, - czas kadencja tętno itp. i mieć tylko powiadomienia dźwiękowe o interwałach. Nie wiem czy jasno wyjaśniłem o co mi chodzi.
eathan Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Tutaj masz instrukcję => https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/edge520/PL-PL/GUID-87D67ACB-516B-459B-AC91-8AD7D133A448.html Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez eathan
puchalp Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) To znalazłem. Ale jak z ekranu gdzie wyświetla się stoper i rozgrzewka wrócić do ekranu gdzie mam dane tętno, czas , kadencję itp. Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez puchalp
DiamondDog Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Godzinę temu, puchalp napisał: To znalazłem. Ale jak z ekranu gdzie wyświetla się stoper i rozgrzewka wrócić do ekranu gdzie mam dane tętno, czas , kadencję itp. Z boku są przyciski
Rekomendowane odpowiedzi