Skocz do zawartości

iGS618

Tribanowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukając po forum widzę że kilka osób posiada/posiadało igs618 i mam do was pytanie. Po 1. Czy istnieje możliwość włączenia navi bez wgrywania śladu? Chodzi mi o samą mapkę (pobrana od producenta), żebym widział okoliczne drogi. Wysłałem zapytanie do polskiej dystrybucji niestety do dziś odpowiedzi brak.

Po 2. Ktoś podpowie jak szybko połączyć go że strava bo szukam takiej opcji w stravie i nie mogę znaleźć, wiem że istnieje 😉 a uciążliwe jest przesyłanie do aplikacji Igp aby przesłać do stravy.

Dzięki za pomoc,

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

O ile dobrze pamiętam to  albo nawigacja o ile tak to można w tym liczniku nazwać albo nagrywanie śladu. Co do Stravy to się nie wypowiem bo nigdy z tego nie korzystałem i nie zamierzam .

Edytowane przez pecio
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, pecio napisał:

Co do Stravy to się nie wypowiem bo nigdy z tego nie korzystałem i nie zamierzam ( dla mnie takie samo g...o jak FB, "wróbeliki" itp)

Skoro nie korzystałeś, dlaczego szkalujesz portal z którego bardzo wiele osób korzysta w tym światowa czołówka zawodników? Nic mi do tego, nie lubisz czegoś, ok - nie każdy musi lubić to co większość. Niby się nie chcesz wypowiadać a jednak wypowiadasz, gdzie tutaj logika i sens? Dlaczego wypowiadasz się w krytycznych słowach i to dość ostrych na temat portalu z którego nie korzystasz?

Przepraszam za OT ale mnie wypowiedź użytkownika @pecio bardzo ruszyła.

Edytowane przez craroce
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

To ,że nie korzystam to nie znaczy ,że nie znam "istoty działania" Stravy . Wyrażam tylko i wyłącznie swój osobisty stosunek do tego i nie prowadzę krucjaty negującej tego typu "zjawiska' . Wszystko jest dla ludzi. Jak z tego tematu ma zrobić się śmietnik to proszę admina o wykasowanie postu tego i numerek wyżej. Dzięki.

Edytowane przez pecio
Opublikowano

To ja jeszcze dodam jakby ktoś także szukał takiej informacji. 

1. Nie ma takiej opcji, trzeba mieć wgranego gpx

2. Połączyłem aplikacje Igp że strava i upload do Igp automatycznie udostępnia się w stravie ale zauważyłem że wyniki się różnią czasem mniej czasem bardziej.