MarciniEla Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Witamy, Ze względu na epidemię, planujemy zakup używanego trenażera max 800 zł. Z tego co wiadomo jest oprogramowanie darmowe w wersji 2.0 do Tacxa i można za darmo pobierać trasy wideo, i jest ich mnóstwo . Wygodne jest to bo nie płaci się abonamentu w inny programach. I który jest godny na uwadze? 1.Tacx fortius 2. Tacx imagic 3. Tacx flow multiplayer. Czy lepiej magnetyczny i czujniki dokupić do Zwifta? Najtańszy Smart tacxa troszkę budżet przekracza, ale opinie są nieciekawe bo podobno powyżej 250 W przerywa przyjemność z jazdy.
Kajgana Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Powyżej 250 W nie ma przyjemności z jazdy...
MarciniEla Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Zbędny ten komentarz, może dla Ciebie ... nie ma przyjemności, a dla mnie jest, żeby większą moc uzyskać Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez MarciniEla
Medzamir Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Te problemy z Flowem wynikają ponoć z przegrzewania się i niektórzy dają wiatraczek z tyłu. Niby pomaga, było chyba gdzieś na tym forum opisane.
MarciniEla Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Wyczytałem w necie, że te interaktywne tacxy są bezużyteczne. Garmin wykupił firmę i zablokował tts.
Medzamir Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Gdzie wyczytałeś? Zajrzałem na stronę i tts jest do pobrania. Swoją drogą nie zwróciłem uwagi na to że piszesz o Flow Multiplayer a to nie to samo co Flow Smart. Coś mi świta w głowie że te wszystkie co wymieniłeś są interaktywne ale tylko z TTS. W innych apkach nie działa automatyczna zmiana oporu.
Kris87 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Witajcie Mam zegarek suunto spartan sport z pasem na klatce piersiowej. Jaki warto kupić czujnik ant+ ? Mam trenażer tacx genius smart t2080. Jaki kupić czujnik? Czy to będzie zczytwyało puls? Czy kupić oryginał ? czy to wystarczy, czy muszę dokupić od suunto jeszcze jakiś dodatkowy element? Czy są jakieś inne opcję? czy zegarek suunto spartan komunikuje się po ant+? Dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi