PrzemekN Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam! W związku ze cała sytuacja nie jest za wesoła i nie da się wjechać do lasu na rower postanowiłem zakupić trenażer, i potrzebuje porady. Z racji że nie jestem za bogatym studentem postanowiłem kupić używany. Znalazłem na olx kilka ofert i są to ofert głównie marki Minoura, modele MAG 850, RDA 80 i PowerMatic. Wszystkie modele są w cenie do 300zł. I tu zwracam się z prośbą o radę, czy warto w ogóle isc w używane czy lepiej dac sobie spokój, co myślicie o tej firmie, albo za używką jakiej firmy sie rozglądać. Z góry dzięki!
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 O Minoura słyszę po raz pierwszy. Czego oczekujesz od trenażera? Jeśli sprzęt będzie sprawny, to w tej cenie i tak za dużo się nie ugra. Pamiętaj tylko o oponie do trenażera.
PrzemekN Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Oczekuję tego że da mi zajęcie i pozwoli trochę kondycję zrobić. Opona jest zawsze elementem niezbędnym do trenażera?
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jeśli masz gładką oponę w rowerze szosowym, to można spróbować jeździć na niej i obserwować czy się nic z niej nie sypie itp. Jeśli natomiast masz z bieżnikiem albo jest to opona mtb, to hałas Cię zabije i taka opona nie nadaje się pod trenażer.
PrzemekN Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jeszcze z moich oczekiwań co do trenażera to aby trening na nim był jak najbardziej zbliżony do jazdy na rowerze, by opór był jaknajbardziej naturalny. Rozważam także zakup trenażera z Decathlonu. Czy któryś z Btwina jest warty uwagi?
Rekomendowane odpowiedzi