Tygr Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Czy CamelBak Podium Dirt Series Insulated jest warty swojej ceny? Jakieś wady/zalety?
Wojtek J. Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Cześć Według mnie nie warto wydawać tyle na bidon. To moja własna ocena, ale nie warto. Sam nie miałem tego modelu wiec wad ci nie powiem.
m-peter Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Ja posiadam w wersji 'prawie dirt' czyli zwykle Podium, do których dokupiłem gumowe nasadki na ustnik. Lubię te bidony, ich plusem jest to, że w pozycji otwartej z ustników nic nie leci do momentu aż naciśniesz bidon lub zaczniesz z nich pić. Minusem jest trochę utrudnione mycie ustników. Gumowe nasadki przydają się jeśli jeździsz tam gdzie jest kurz czyli wszędzie poza szosą Ja w zeszłym roku trafiłem bidony (zwykłe Podium) w dosyć promocyjnej cenie i po dokupieniu nasadek za chyba 5zł/szt. cena była i tak atrakcyjna. Po roku użytkowania kupiłbym je ponownie, szkoda tylko, że nie ma większych wersji w okolicach 800ml.
Tygr Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Opublikowano 29 Marca 2020 Chciałem kupić jakiś termiczny. 15 godzin temu, Wojtek J. napisał: Według mnie nie warto wydawać tyle Na alledrogo są tańsze niż na www.
m-peter Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 6 godzin temu, Tygr napisał: Chciałem kupić jakiś termiczny. Na alledrogo są tańsze niż na www. Mój błąd, nie doczytałem.
Rekomendowane odpowiedzi