piotrg Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Potrzebuje pomocy. Po wrzuceniu gpxa do folderu NewFiles Garmin zgrywa ten plika do folderu Courses, ale nie pokazuje go na urządzeniu "brak zapisanych kursów" Ktoś ma pomysł dlaczego tak się dzieje i jak to naprawić? Załączyłem zrzuty ekranu.
Łukasz_P Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Zaimportuj go do Garmin Connect i wyślij do Edge.
piotrg Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Opublikowano 28 Marca 2020 Stworzyłem kurs w aplikacji telefonu Garmin Connect i wysłałem do Edge, ale dalej nic. Na początku niby normalnie się zsynchronizowało, a teraz pojawiło mi się takie coś. Natomiast jak wszedłem na komputerze na Garmin Connect...:
Łukasz_P Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Może trzeba przywrócić do ustawień fabrycznych, bo coś wydaje się być nie tak. Ewentualnie usuń urządzenie z telefonu i połącz na nowo.
piotrg Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Opublikowano 28 Marca 2020 Już to właśnie zrobiłem i dalej to samo
piotrg Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Opublikowano 29 Marca 2020 Pobrałem też na Windowsa aplikacje Garmin Express, ale ona również nie wykrywa urządzenia..(tak jakby po prostu nic nie było podłączone.) Spróbowałem też usunąć urządzenie z aplikacji i ponownie je podłączyć, na nowo zainstalować aplikacje na telefonie, przywrócić urządzenie do ustawień fabrycznych, przywrócić ustawienia sieci w telefonie do fabrycznych. A kiedy po włączeniu urządzenia, podłącze je do sieci, to zaczyna się pobierania(synchronizacja), lecz za chwile wyskakuje powiadomienie "błąd pobierania".
Łukasz_P Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 Nasz lub zadzwoń do supportu Garmina. Na pewno Ci pomogą. A jak nie, to zrobią Ci zlecenie serwisowe jeśli masz gwarancję i pewnie wymienią urządzenie. 1
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 Spróbuj podłączyć licznik kablem do komputera i wtedy zsynchronizować. U mnie bardzo losowo licznik łączy się z wifi, ale po kablu jest zawsze ok.
piotrg Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Opublikowano 29 Marca 2020 Tego też spróbowałem No ale dzięki za pomoc i tak. Zadzwonię chyba po prostu do sklepu, w którym kupiłem tego edge 820 i spytam się, co zrobić.
Łukasz_P Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 Myślę, że lepiej będzie skontaktować się bezpośrednio z Garminem. Mają bardzo dobre wsparcie.
Rekomendowane odpowiedzi