polphastg Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Cześć, Czy miał ktoś z was taki problem z Boltem że nie przesyła automatycznie treningu po zakończeniu na Strave ? Tak samo nie przesyła już tras ze Stravy na licznik mimo włączonego Wifi,Bluetooth i Lokalizacji.Wcześniej wszystko cacy,łączyło raz dwa,przesyłało zaraz po skończeniu treningu teraz tylko muszę przez kabel USB do komputera...Najgorsze jest to że jest napisane że połączyło z telefonem ale ani nie prześle tras ani zapisu jazdy na apke stravy. Po resecie bez zmian. Próbowałem nawet tzw.twardego resetu poprzez wciśnięcie jednocześnie przycisku włączenia i górnej strzałki po prawej stronie ale co to za twardy reset skoro dalej jest historia przejechanych tras...Chyba że coś źle robię,proszę o pomoc;)
nctrns Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Spróbuj po prostu usunąć konto stravy i dodać je ponownie (zakładka profile > connected apps). Miałem ten problem że nie chciało wrzucać na stravę i to mi od razu pomogło.
Rekomendowane odpowiedzi