agentmahone@wp.pl Opublikowano 18 Marca 2020 Opublikowano 18 Marca 2020 Witam serdecznie. Z tylu świeci AXA Slim z działającym podtrzymaniem na postoju. Z przodu była AXA ECHO 15 bez podtrzymania. Zmieniłem ją na AXA BLUELINE 30 STEADY czyli model z podtrzymaniem i...o ile przód działa znakomicie to tył już nie i świeci tylko podczas jazdy, natychmiast gasnąc na postoju. Co może być nie tak?- wyjąwszy uszkodzenie tylnej lampy której przecież nawet nie dotykałem.
remigiusz Opublikowano 18 Marca 2020 Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Hej, zaglądałeś do środka? W środku są często baterie,i mogła się poluzować, jeśli lampa już parę lat ma, to bateria może po prostu już nie trzymać. Też jak zmieniłeś lampę z przodu to może zamieniłeś przewody. Lampa bez podtrzymania będzie świecić obojętnie jak podłączysz, z podtrzymaniem w czasie jazdy będzie działać, na postoju nie koniecznie. Edytowane 18 Marca 2020 przez remigiusz
agentmahone@wp.pl Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Opublikowano 18 Marca 2020 Kombinowałem z kablami. ALBO tył nie świeci po zatrzymaniu wcale, ALBO po zamienieniu przewodów świeci przez 5 sekund i zdycha. Może rzeczywiście akumulator/kondensator padł.
Rekomendowane odpowiedzi