aleks2 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 ostatnio oddawałem koła do centrowania i chyba niehcacy nacisnalem przerzutke aby wrzucic ja na wieksza zebatke dzisiaj dostalem kola z powrotem zakladam i sprawdzam pierwsza przezutka dziala idealnie nic nie stuka ale jak zrzucam dalej to zaczynaja juz stukac a potem ( mam 9 biegow z tylu) gdy wrzucam 8 przelozenie to slysze takie gluche stukniecie przerzutki i zostaje ona na 8 przelozeniu i nie moge zrzucac jej juz w dol
aleks2 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 ale linke od nowa nacoagac czy tylko sruba baryłkowa?
marvelo Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 A w serwisie nic nie grzebali przy piaście? Może dodali (lub zamienili) jakieś podkładki lub tulejki dystansowe?
aleks2 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 raczej nie bo mieli tylko je wycentrować sprobuje naciagnac linke
Kruk Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Zrób podstawową regulacje przerzutki : jak to nie podziała to coś jest nie tak. 1
Accent_Szaj Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Zrób zdjęcie,ze wszystkich stron na tym 8 biegu
Yan Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Jeżeli nic nie grzebałeś to najpierw sprawdź czy gdzieś linka nie jest zahaczona albo wyskoczył pancerz z prowadnic. Nie zakładałeś czegoś na trytytki?
Gość Opublikowano 10 Marca 2020 Opublikowano 10 Marca 2020 Po montażu/demontażu koła tak się zdarza. wyreguluj najpierw śrubkami R i L. potem ewentualnie linką i będzie dobrze. Link do filmiku jak to zrobić masz.
criispyhere Opublikowano 10 Marca 2020 Opublikowano 10 Marca 2020 Czasami tak się zdarza po wyjęciu koła, najprawdopodobniej za słabo lub za mocno zamknąłeś koło. Zrób to tak jak było wcześniej a jest duże prawdopodobieństw, że nie będziesz musiał ich regulować ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi