Paster03 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Jesienią tego roku zakupiłem swoją pierwszą szosę wraz z licznikiem GPS z możliwością eksportu do Stravy (Bryton). Wcześniej korzystałem z Runtastic, ale eksport wszystkich danych do Stravy był banalnie prosty. Problem w tym, że od początku 2019 do zapisywania wszystkich aktywności (rower, bieganie, pływanie) korzystałem ze smartbanda Huawei Band 3 Pro z GPS, który, jak się okazało, nie ma możliwości eksportu danych na Stravę. W efekcie od stycznia do września mam "dziurę" w aktywnościach. Przyzwyczaiłem się do noszenia opaski na co dzień (na lewej ręce mam zawsze tradycyjny zegarek więc smartwatch nie wchodzi w grę, a cienka opaska nie rzuca się w oczy), ale chciałbym móc swobodnie eksportować dane aktywności na konto Strava. Znacie może smartband oferujący taką fukcję, bo ja trafiam jedynie na zegarki i to w dość wysokich cenach, a za opaskę dałem ok. 350 zł i uważam, że to maks za tego typu sprzęt.
jaro0011 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Niedawno sprzedałem Vivoactive 3 za ok 500 zł. Co prawda to jest zegarek ale to byłby idealny sprzęt do takich zadań jak opisujesz. Na allegro i olx chodzi sporo tego w dobrym stanie i często na gwarancji w cenach niewiele większych od Twojej opaski. Aktualnie używam następcę trójki - Vivoactive 4 bo bardziej mi się podoba i ma wbudowaną muzykę. EDIT: jest jeszcze opaska Garmin Vivosport https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/p/574602/pn/010-01789-23 Edytowane 27 Grudnia 2019 przez jaro0011 1
Paster03 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2019 @jaro0011 dziękuję! 😃 Nie wiem jak to się stało, że podczas szukania nie rzucił mi się w oczy, ale Vivosport wygląda idealnie. Poczytam o nim jeszcze, ale chyba Huawei ląduje na Allegro 😂
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 14 godzin temu, Paster03 napisał: @jaro0011 dziękuję! 😃 Nie wiem jak to się stało, że podczas szukania nie rzucił mi się w oczy, ale Vivosport wygląda idealnie. Poczytam o nim jeszcze, ale chyba Huawei ląduje na Allegro 😂 Mam Vivosporta. Jak coś, to pytaj Ostatnio pisałam o nim w tym wątku: klik
mehau Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Na empik.com można kupić tanio na wyprzedaży Nokia Steel HR. Od niedawna ma integrację ze Stravą
Paster03 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 @jaro0011 @Sziva Vivosport od wczoraj na moim nadgarstku 😁 Co prawda ekranik nie powala, ale prócz tego jest wszystko czego było mi trzeba. 1
Rekomendowane odpowiedzi