Wojtek1993 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Witam, Proszę o pomoc w wyborze tylnej lampki do szosy, na chwilę obecną skłaniam się najbardziej ku flare r od bontrager. Prosiłbym o opinię na temat tej lampki, lub o polecenie jakieś innej o dobrej jakości.
empet Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 23 godziny temu, Wojtek1993 napisał: Witam, Proszę o pomoc w wyborze tylnej lampki do szosy, na chwilę obecną skłaniam się najbardziej ku flare r od bontrager. Prosiłbym o opinię na temat tej lampki, lub o polecenie jakieś innej o dobrej jakości. Rozumiem, że R City?. Ja mam od roku, więc sprawdziłem. Naparza mocno światłem, kiedyś w słoneczny dzień gdzieś w trasie spotkałem gościa, który dogonił mnie na postoju i mówił, że widział błyski z prawie kilometra, więc chyba specyfikacja nie kłamie. Lampka malutka, świetnie wykonana, żadnych problemów. Wytrzymuje w dzień (bo tak jeżdżę, zawsze włączam) jakoś do 5h myślę, ja i tak ładuję po każdym wyjściu >3h. Nie wiem ile realnie działa do rozładowania, nie zdarzyło mi się. Cena z kosmosu, ale dostałem w prezencie, więc szczerze polecam
korea83 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Mam ion 200 RT oraz Flare RT i zdecydowanie polecam, te małe lampki mają moc. Nawet w bardzo słoneczny dzień widać je z naprawdę daleka. Kolega który jeździł ze mną twierdził, że "napier#$% bardzo mocno" i sam też chce takie kupić do jazdy w dzień. Jedyne co mnie w nich irytuje to błyskająca non stop dioda.
Rekomendowane odpowiedzi