Ichał Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Cześć mam strasznie dziwny problem. Po podłączeniu garmina do komputera jakby wszystko zniknęło. Każdy folder jest pusty, nie można zmieniać ustawień, ani nawet wystartować treningu. Może ktoś wie o co chodzi? Dodam, że jak podłączyłem do komputera to kliknąłem rozwiązywanie problemów. Da się jeszcze uratować ten licznik?
eathan Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Spróbuj przywrócić do ustawień fabrycznych. NIe wiem jak dla 510 ale dla nowszych wyglądało to tak: Cytat Przy wyłączonym urządzeniu (nie w trybie uśpienia) naciśnij i przytrzymaj przyciski Lap i start / stop Trzymając przycisk okrążenia i start / stop, naciśnij i zwolnij przycisk zasilania Gdy urządzenie włączy się i wyświetli logo Garmin, zwolnij przycisk Lap i przyciski start / stop. Urządzenie uruchomi się ponownie na ekranie konfiguracji początkowej
kaido2 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Albo padl flash, albo wir z kompa pozamiatał ( opcje folderów ---> pokaż ukryte pliki i pokaż pliki systemowe, i sprawdzić czy są pliki jako ukryte). Pozostaje próba odzyskiwania danych ( softu jest multum), test flash ( HDD). Ostatecznie wgranie nowego softu.
patimtb9 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Garmin edge 510 mam pytanie jak i czy mozna przeslac trase ze stravy znajomego bez uzycia komputera?
michalr Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Garmin edge 510 mam pytanie jak i czy mozna przeslac trase ze stravy znajomego bez uzycia komputera?Nie da się.
Rekomendowane odpowiedzi