Waldi Opublikowano 30 Listopada 2019 Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Poszukuję osoby posiadającej licznik / NAVI Bryton z mapą Polski. Mój Bryton ma wgrane inne części świata a nie Polskę. https://photos.app.goo.gl/WJTqK3434MT9mn5x9 Nie mam też j.polskiego MENU. https://photos.app.goo.gl/i1MX3JbwbCWfK5g8A Na zdjęciu poniżej jest lokalizacja gdzie znajdują się mapy. Liczę na pomoc Dzięki. https://photos.app.goo.gl/vmRvBcgDtPVeZpj37 Proszę o kontakt osoby z w/w sprzętem, lub kogoś kto przerabiał temat już wcześniej. Edytowane 30 Listopada 2019 przez Waldi
Waldi Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) A może jest ktoś z jakimkolwiek Brytonem znajdzie się ktoś chętny do pomocy ? Chodzi tylko o zgranie mapy polski . Edytowane 4 Grudnia 2019 przez Waldi
qameleon Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Parę dni temu zamawiałem bryton 310 na Aliekspres jak tylko dojdzie to postaram się pomóc. Myślę że tam będzie mapa Polski Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Eddek Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) W dniu 4.12.2019 o 18:23, qameleon napisał: Myślę że tam będzie mapa Polski Nie będzie, bo 310 nie ma map ani nawi Kolega potrzebuje raczej kogoś, kto ma starą Rider60-tkę, bo mapy z innego modelu z nawi mogą nie podejść, szczególnie z bieżących modeli. Sam mam 410, to nie wiem jak jest z mapami w modelach z nawi. Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Eddek
Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 8 godzin temu, Eddek napisał: Kolega potrzebuje raczej kogoś, kto ma starą Rider60-tkę, ewentualnie Aero 60. Prawdopodobnie różnią się tylko obudowami.
Medzamir Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 4 godziny temu, Waldi napisał: ewentualnie Aero 60. Prawdopodobnie różnią się tylko obudowami. Raczej czymś więcej bo Rider60 ma już kilka lat ale mapy mogą pasować o ile da się je "wyciągnąć". Do Ridera 50 i 60 były dostarczane na płytach. Zajrzyj na Git Hub, są tam posty dotyczące Brytona może coś się znajdzie.
jacekzet1 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Witam serdecznie. Dołączam do tematu . Zakupiłem bryton rider 60 . Niestety brak w nim języka polskiego oraz map Polski . Chcę wgrać mapę Polski oraz język . proszę o pomoc . Mam identyczne jak Waldi .Ps . W tym modelu jest karta sd Edytowane 6 Grudnia 2019 przez jacekzet1
Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 Godzinę temu, jacekzet1 napisał: W tym modelu jest karta Jest. Ale tylko Bryton wie co na niej jest. 😁 😁 PC widzi SD lecz nie otwiera. Godzinę temu, jacekzet1 napisał: Chcę wgrać mapę Polski oraz język . proszę o pomoc Nad mapą pracujemy. 😁 A j.polskiego nie ma do tej wersji.
jacekzet1 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Super by było gdyby choć mapa Polski była . Proszę o informację jak się udało wgrać.
Waldi Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2019 A więc tak: Pisałem troszkę z Support Bryton support@brytonsport.com Podsumowując korespondencję - Rider 60 jest bardzo starym urządzeniem na naszej liście produktów, umowa bazy danych map wygasła (może być konieczne znalezienie oryginalnej płyty CD, aby zainstalować mapę) Przepraszam za niedogodności. A więc jeśli ktoś dysponuje płytą CD z mapami na Bryton proszę o info.
Waldi Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 hmmm. Tak więc mam mapę którą szukamy + kod aktywacyjny u mnie działa. Bryton Rider 60
qameleon Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Super że się udało Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
jacekzet1 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 W dniu 6.01.2020 o 11:25, Waldi napisał: hmmm. Tak więc mam mapę którą szukamy + kod aktywacyjny u mnie działa. Bryton Rider 60 Super rewelacja . Może pomożesz mi bo też mam ten problem i niestety nie mam mapy Polski . Proszę o pomoc . Pozdrawiam serdecznie Jacek
jacekzet1 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Waldi jesteś Wielki . Dziękuję za pomoc . Wielki Wielki Wielki .
Waldi Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2020 Jest menu PL szczegółowy opis później.
Waldi Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2020 Tak naprawdę to plik z PL mamy w urządzeniu. Nie wiedzieć czemu Bryton go nie widzi więc nie można go wybrać z poziomy Ustawienia ale (...) no więc tak: na początek proponuję zrobić kopię całości Rider60 Po podłączeniu przez USB otwieramy kolejno Rider60 > thalia > applications w folderach: core, cycling, protrainingapp, setting, training, watch jest folder langPkg a w nim plik tr_pl_pl. Należy zmienić (we wszystkich w/w folderach) nazwę tego pliku (tr_pl_pl) na jakikolwiek odczytywany przez Rider 60 np. tr_de_DE. (usuń plik tr_de_DE tak aby został tylko ten z zawartością PL) Następnie w Ustawienia > System > Język wybieramy Deutsch . Powinien pojawić się j.polski. Powodzenia.
eathan Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 A czy tr_pl_pl nie powinno nazywać się tr_pl_PL? Chodzi o rozmiar liter.
Waldi Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2020 A czy tr_pl_pl nie powinno nazywać się tr_pl_PL? Chodzi o rozmiar liter.Tego nie sprawdzałem. Aczkolwiek w/w folderach są te same z dużych i małych liter. Sprawdź to proszę i daj znać. Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
jacekzet1 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Ja wypisywałem tam gdzie była duża litera to duża , gdzie mała to mała.
eathan Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Godzinę temu, Waldi napisał: Sprawdź to proszę i daj znać. Nie ma jak. Nie używam tego sprzętu. Po prostu to była pierwsza myśl użytkownika linuksa
bamber12345 Opublikowano 29 Lutego 2020 Opublikowano 29 Lutego 2020 W dniu 6.01.2020 o 11:25, Waldi napisał: hmmm. Tak więc mam mapę którą szukamy + kod aktywacyjny u mnie działa. Bryton Rider 60 Waldi :) Pomocy ! Daj znać co i jak z tymi mapami
Waldi Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Opublikowano 29 Lutego 2020 Mamy już mapy zachodniej częśći europy. 😁 Chcesz wgrać do siebie?
Sosnaone Opublikowano 15 Marca 2020 Opublikowano 15 Marca 2020 Hej wszystkim. Czaję się na Bryton 860 to nowość w ich ofercie. Czy dobrze wam się jeździ z podglądem mapy? Na tym mi głównie zależy.
rudnikmartin Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Witam, Mam problem z mapami w Bryton Rider50. Po włączeniu pojawia się taki komunikat: https://drive.google.com/open?id=1Hpe9hN6_xnYNwO1u3hOYApiRl6eEnN7B Nie włączają mi się mapy. Po zainstalowaniu oprogramowania Bryton Bridge 2 (BB2), aktualizuje i nic nie pomaga. Po wejściu w ustawienia -> mapa -> informacje pojawia się taki komunikat: https://drive.google.com/open?id=1xI1h2GJpE_zeoTHoWl52R1hUL_nq6A4F Mam płytę DVD gdzie zainstalowany jest BB1 i mapy. Program BB1 nie jest już obsługiwany, brak możliwości koniecznego zalogowania się. Czy macie jakiś pomysł jak można to naprawić?
Rekomendowane odpowiedzi