lary84 Opublikowano 30 Listopada 2019 Opublikowano 30 Listopada 2019 Siema, mam pytanie odnośnie czujników do garmina edge520, czy te czujniki są warte uwagi ? Zwłaszcza w tej promocji https://kolarskioutlet.pl/sensor-kadencji-i-predkosci-ant--x-cadey,id283.html
Red Opublikowano 30 Listopada 2019 Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Zasadniczo oryginalne czujniki garmina i te xcady są od jednego chińskiego producenta. Będą działać bez problemu Edytowane 30 Listopada 2019 przez Red
lary84 Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Opublikowano 30 Listopada 2019 W sumie to już zamówiłem, zobaczymy co będzie, myślę że za tę cenę dwa czujniki to warto.
DamianKle Opublikowano 30 Listopada 2019 Opublikowano 30 Listopada 2019 Tych czujników ANT+ jest sporo, z najpopularniejszych są: iGPSPORT, Bryton, Magene. W zasadzie to są bardzo do siebie podobne, ja mojego EDGE 520 Plus połączyłem z iGPSPORT i nie ma jakichkolwiek problemów. Pamiętaj, że do Twoich nie ma załączonych baterii CR2032, jeśli szukasz dobrych i trwałych to polecam z doświadczenia SONY, Panasonic, Maxell
Andrzej D Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Co do czujnika prędkości. Automatyczny pomiar obwodu koła nie działa zadowalająco. Wyznaczyłem sobie trasę dookoła bloku,na kilku stronach internetowych. Wynik 1.09 km. Przejechałem z ręcznym obwodem i automatycznym. Przejechany dystans odpowiednio 1.08 km z ręcznym ustawieniem i 1.04 km w auto. To daje 50 metrów poślizgu,niby nic ale na dystansie 40 km to już 2 km!
Rekomendowane odpowiedzi