Quadic Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Potrzebuję tanią kamerę sportową do zarejestrowania 1000 mil w ramach programu zbiórki pieniędzy "I'm Cycling Down Dementia" na badania nad Alzheimerem! Wyzwanie polega na przejechaniu 1000 mil w ciągu trzech zimowych miesięcy. Latem nie jest to jakimś wielkim problemem, natomiast zimą, gdy dzień jest krótki, pada /deszcz lub (oby nie!) śnieg, wieje i ogólnie jest zimno i nieprzyjemnie to już wcale takie proste to nie jest! Dodatkowo, oprócz tego, że wszystko jest rejestrowane na Stravie, to chciałbym po wszystkim zmontować krótki filmik - 2-3 min jak to wszystko wyglądało w trakcie: - jazda w słońcu i w deszcz - pod górę i w dół - po szosie i po błocie - jakieś ujęcia - obracającego się koła, pedałów itp Mam trochę doświadczenia w rejestracji np. ślubów czy eventów lustrzanką, ale tutaj zupełnie się ona nie sprawdzi ze względu na gabaryty, brak wodoszczelności, ciężar itp Spośród wielu tanich kamer sportowych wybrałem dwie: - SJCAM M20 - około 390,- pln oraz - LAMAX X10.1 - około 599,- pln Proszę podpowiedzcie która lepiej sprawdzi się do moich potrzeb - nigdy nie posługiwałem się kamerą sportową i nie mam z nimi i żadnego doświadczenia. Za wszelką pomoc jestem zobowiązany Edytowane 29 Listopada 2019 przez Quadic
Rekomendowane odpowiedzi