PrzyjacielCho Opublikowano 14 Listopada 2019 Opublikowano 14 Listopada 2019 Stoję przed wyborem pierwszego trenażera.Po pewnym czasie porównań doszedłem do tego,że ten trenażer będzie najlepszym. Tutaj pytanie czy znacie jakieś wady tego trenażera? Czy warto? I jeżeli nie warto to jaki inny w kwocie mniej więcej do 1.5tysiąca złotych?
KRL064 Opublikowano 14 Listopada 2019 Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie wiem czy ktoś na forum korzysta z opcji wynajmu trenażera ale może to być dobre rozwiązanie dla ciebie, wypożycz sobie na miesiąc czy dwa przekonasz się który jest lepszy i czy w ogóle warto wydawać pieniądze na taki sprzęt.
Medzamir Opublikowano 14 Listopada 2019 Opublikowano 14 Listopada 2019 Jeśli szukasz interaktywnego to będzie to chyba najlepsza opcja o ile nie zakładasz kupienia używki. Konstrukcja jest już dłuższy czas na rynku i była polecana przez DCRainmakera bodaj przez dwa sezony jako najlepszy trenażer w danej cenie a tego nie ma tak naprawdę nie wiadomo ile. Z tego co znalazłem w sieci to do tej kwoty wygląda to tak Tacx FLow<BKool smart go<Tacx Vortex<Elite Qubo. I tyle, reszta już ponad 1500, chyba że trafisz na jakąś promocję. Albo zrób jak polecił kolega wyżej, to bardzo fajna opcja. Sam się zastanawiałem zanim kupiłem swój (jeszcze nie przyszedł) i z oglądanych ofert najlepsze finansowo warunki dawała firma bodaj z Białegostoku ale nazwy nie pamiętam.
V3rn_0on Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) Też się zastanawiam nad tym samym trenażerem. Po przejrzeniu masy materiałów o trenażerach dochodzę do podobnego wniosku i myślę o zakupie tego modelu. Szczególnie interesuje mnie podłączeniu go pod Zwifta. Nie chciał bym na razie wydać więcej kasy niż właśnie 1500 zł, szczególnie, że dopiero zaczynam z jeżdżeniem na szosie i chciał bym robić to w formie regularnych treningów. Widziałem opcję wypożyczenia trenażerów ale to w Wawie. W sumie jest to dobra sugestia, choć planuję zajrzeć do Dectahlonu i przetestować go w sklepie. Edytowane 15 Listopada 2019 przez V3rn_0on
Medzamir Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 Tego raczej nie przetestujesz bo jest dostępny online a tak naprawdę to może nie być ani jednej sztuki w Polsce. Ja dziś odebrałem swój ale szedł z Francji, tak mi powiedzieli na infolinii. Ale zawsze możesz sprawdzić Tacxa Flow - bodaj w czwartki Deca organizuje wyścigi na "Słifcie". Co do wypożyczalni to przecież nie robią problemu z wysyłką. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi