kacper2000 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam,kupiłem nowego garmina 520 plus i mam problem gdyż nie moge połaczyć sie ze stravą poprzez aplikacje na telefonie garmin connect.W garminie wchodze w ustawienia>connect iq>strava routes gdy to naciskam przekierowuje mnie na telefon do aplikacji garmin connect i kaze sie zalogowąc na strave ,jest tam kilka mozliwości ,bezpośrednio poprzez strave,przez facebooka lub przez konto google.Każda próba zalogowania kończy sie takim komunikatem cytuje {"message" : "Bad Request" , "errors" : [{"resource" : "Authorize" , "field" : "scope" , "code" : "invalid"}]} Moge dodac ze mam konto premium na stravie .Jeżeli ktoś spotkał sie z podobnym problemem lub umie go rozwiązac to prosze o pomoc.
Gość Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 @kacper2000W GC wejdź w ustawienia-aplikacje innych firm-strava . Masz połączone konto w tych ustawieniach
kacper2000 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 4 godziny temu, Gregory34 napisał: @kacper2000W GC wejdź w ustawienia-aplikacje innych firm-strava . Masz połączone konto w tych ustawieniach tak mam połączone,mam włączony bluetooth wszystko gra ,ale nie moge sie zalogowac bo wyskakuje błąd
dfq Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Dziwne. U mnie w 830 działa normalnie. Przed chwilą sprawdzałem. Musi być chyba jakiś problem na linii smartfon->Strava
Gość Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 @kacper2000 a może z poziomu stravy jest problem,zobacz czy tu masz połączoną apkę strava-settings-my apps i zobacz czy tu masz połączoną strave z GC Sam już nie wiem u mnie wcześniej z 520plus wszystko smigało i teraz też na 830 działa.
Zigfir Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 20 godzin temu, kacper2000 napisał: Witam,kupiłem nowego garmina 520 plus i mam problem gdyż nie moge połaczyć sie ze stravą poprzez aplikacje na telefonie garmin connect.W garminie wchodze w ustawienia>connect iq>strava routes gdy to naciskam przekierowuje mnie na telefon do aplikacji garmin connect i kaze sie zalogowąc na strave ,jest tam kilka mozliwości ,bezpośrednio poprzez strave,przez facebooka lub przez konto google.Każda próba zalogowania kończy sie takim komunikatem cytuje {"message" : "Bad Request" , "errors" : [{"resource" : "Authorize" , "field" : "scope" , "code" : "invalid"}]} Moge dodac ze mam konto premium na stravie .Jeżeli ktoś spotkał sie z podobnym problemem lub umie go rozwiązac to prosze o pomoc. A logujesz się przez login i hasło, czy przy użyciu facebooka lub googla? Jakiś czas temu był problem z łączeniem się z innych aplikacji inaczej niż przez login i hasło ustawione dodatkowo na stravie.
kacper2000 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 Temat rozwiazny,problem wynikal z podlaczenia garmina do komputera i sparowania z programem garmin express,w tym programie scignalem aktualizacje strava routes i wgralem ja na licznik i teraz wszystko śmiga jak nalezy.
Rekomendowane odpowiedzi