Marcin_b91 Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Hej, 18 października wyszła wersja oprogramowania 12.10 dla Edge 820. Po aktualizacji, po połączeniu Garmina z trenażerem Bkool Smart Pro 2 (dwa czujniki: moc i trenażer), trenażer świruje, zmienia opór i się co chwilę wyłącza na sekundę, jakby się resetował. Po wyłączeniu Garmina i podłączeniu przez Zwifta działa dobrze, wszystkie problemy zaczynają się po podłączeniu Garmina. Jak to wygląda u Was, czy jest tu ktoś z trenażerem Bkool Smart Pro 2 i Garminem 820? Jak wygląda praca 820stki z innymi trenażerami typu Smart po aktualizacji do v12.10? Z góry dzięki za odpowiedzi!
Gość Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Napisz do suportu Garmina i opisz im problem. Może coś skopali w oprogramowaniu?
Marcin_b91 Opublikowano 23 Października 2019 Autor Opublikowano 23 Października 2019 Pierwsze co zrobiłem to dzwoniłem tam dzisiaj. Problem nieznany, nikt nie zgłaszał (jeszcze) takich problemów, polecili żeby sprawdzić mój licznik z innym trenażerem i inny licznik z moim trenażerem bo oni nie mają na stanie trenażera bkool żeby sprawdzić.
Marcin_b91 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Trochę po czasie ale temat do zamknięcia. Winnym okazał się trenażer, aktualizacja oprogramowania naprawia problem. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi