Yarooo Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 Witam Z ciekawości importowałem ślad GPX Wisły 1200 do aplikacji Komoot . Po sprawdzeniu okazało się że ślady różnią się do siebie. Co zrobić żeby ślad w aplikacji był identyczny.
nctrns Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Komoot dociąga sobie ślad do siatki dróg i ścieżek którą ma w swojej bazie. Wisła1200 idzie bezdrożami, a w komoot nie widziałem opcji by wyłączyć to dociąganie. Rozumiem że chcesz mieć wskazkówki nawigacyjne? Chyba nie da się nic zrobić. Jedynie jazda po śladzie bez wskazówek.
Yarooo Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 2 godziny temu, nctrns napisał: Komoot dociąga sobie ślad do siatki dróg i ścieżek którą ma w swojej bazie. Wisła1200 idzie bezdrożami, a w komoot nie widziałem opcji by wyłączyć to dociąganie. Rozumiem że chcesz mieć wskazkówki nawigacyjne? Chyba nie da się nic zrobić. Jedynie jazda po śladzie bez wskazówek. Czy opcje jazda po śladzie ustawia się gdy importuje się plik GPX?
nctrns Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Nie korzystam z komórki do nawigacji i nie szukałem tej opcji w komoot w związku z tym. Teraz na szybko importując jakiś dziwny plik GPX wyskoczyło mi coś takiego. Więc teoretycznie się da. 1
Rekomendowane odpowiedzi