kuba19197 Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Witam Którą nawigację rowerową wybrać? Najbardziej zależy mi na płynności działania, dokładności GPS, funkcjonalności nawigacji (wybór tras tylko po utwardzonych nawierzchniach) oraz synchronizacji danych. Pozdrawiam!
eathan Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 Nie używam Sigmy, ale mam 830 i mogę powiedzieć, że Garmin: - ma genialną baterię - np. w sobotę 13h pracy i zjadło mniej niż 50% baterii, - działa bardzo płynie, - GPS działa poprawnie, - synchronizacja działa poprawnie, Generalnie raczej nie kupiłbym SIGMY z uwagi na to, że w temacie nawigacji ma zdecydowanie mniejsze doświadczenie niż Garmin.
kuba19197 Opublikowano 21 Października 2019 Autor Opublikowano 21 Października 2019 10 godzin temu, eathan napisał: Nie używam Sigmy, ale mam 830 i mogę powiedzieć, że Garmin: - ma genialną baterię - np. w sobotę 13h pracy i zjadło mniej niż 50% baterii, - działa bardzo płynie, - GPS działa poprawnie, - synchronizacja działa poprawnie, Generalnie raczej nie kupiłbym SIGMY z uwagi na to, że w temacie nawigacji ma zdecydowanie mniejsze doświadczenie niż Garmin. A jak wygląda planowanie tras względem rodzaju roweru? Chodzi m o to czy można ustawić np. tylko drogi asfaltowe.
dfq Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 Można. W dowolnym Profilu moźesz ustawić domyślny typ jazdy - szosowe a w opcji Nawigacji : trasowanie -tryb wyznaczanie trasy - Kolarstwo Szosowe.
velaskez Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 W dniu 20.10.2019 o 20:50, kuba19197 napisał: Witam Którą nawigację rowerową wybrać? Najbardziej zależy mi na płynności działania, dokładności GPS, funkcjonalności nawigacji (wybór tras tylko po utwardzonych nawierzchniach) oraz synchronizacji danych. Pozdrawiam! @kuba19197 Pytanie kalibru: wartburg czy nowy Mercedes. 😂
Rekomendowane odpowiedzi