FFFFF Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Posiadam Bryton Rider 310 i mam zamiar kupić czujnik tętna. Licznik posiada ANT+
leszcz Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Mam na sprzedaż Sigma R1 Blue Comfortex+ z opaska i pudelkiem. Super do roweru i biegania
FFFFF Opublikowano 15 Października 2019 Autor Opublikowano 15 Października 2019 19 godzin temu, leszcz napisał: Mam na sprzedaż Sigma R1 Blue Comfortex+ z opaska i pudelkiem. Super do roweru i biegania A ile kosztuje?
Red Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 W dniu 14.10.2019 o 15:19, FFFFF napisał: Posiadam Bryton Rider 310 i mam zamiar kupić czujnik tętna. Licznik posiada ANT+ Weź Geonaute z Decathlon'u. Jest ok.
wasiliew Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Ja używam Magene. Wygoda i działanie ok. Allegro 120zl, Aliexpress 70zl. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
punky10 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 2 godziny temu, wasiliew napisał: Ja używam Magene. Wygoda i działanie ok. Allegro 120zl, Aliexpress 70zl. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Również polecam ten czujnik tętna, działa super z brytonem 310, bateria trzyma kilka miesięcy. .Jak dobrze poszukasz to z ali przyjdzie za 2 tygodnie (przesyłka lotnicza za 0 zł gdzieś przyklejania nowa naklejka i przychodzi poczta pl).
PawełR Opublikowano 20 Maja 2020 Opublikowano 20 Maja 2020 Witam. Mam problem i szukam porady. Otóż zakupiłem 310E i przy skanowaniu czujnika tętna czy to Polar lub Geonaute nie jestem w stanie się z nim połączyć. W czym może być problem? Z czujnikiem mocy jest ok.
leszcz Opublikowano 20 Maja 2020 Opublikowano 20 Maja 2020 9 godzin temu, PawełR napisał: Witam. Mam problem i szukam porady. Otóż zakupiłem 310E i przy skanowaniu czujnika tętna czy to Polar lub Geonaute nie jestem w stanie się z nim połączyć. W czym może być problem? Z czujnikiem mocy jest ok. W Stravie w ustawieniach prywatności trzeba zahaczyć zgodę na możliwość podłączania zew. czujników. Spróbuj tym tropem. Jak nie to guglaj.
Rekomendowane odpowiedzi